HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες θέλετε να ελέγχετε το κινητό και το μυαλό της κοπέλας σας»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο «Breafast@Star» και στον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά.

Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για παλαιότερες συνεργασίες της αλλά και για το αν έχει ψάξει ποτέ κινητό συντρόφου της.

«Παλαιότερα αν με ρωτούσαν, υπήρχαν τραγουδιστές που δεν θα ήθελα να ξανά συνεργαστώ μαζί τους. Τώρα όμως, επειδή πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν και το έχω δει κιόλας… όταν τους συναντώ εκτός του χώρου εργασίας, είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με αυτό που πέρασα όταν συνεργάστηκα. Μπορεί εκείνη την περίοδο να περνούσαν διάφορα, να ήταν στα “κάγκελα”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε: «Θα σου απαντήσω με έναν στίχο από το νέο μου τραγούδι. “Τα αισθήματά μου είναι δικά μου, γι’ αυτό να μην πατάς εκεί”. Θα πω όχι στην παρακολούθηση συντρόφων. Δεν έχω ψάξει κινητό επί τούτου, μπήκα για να βρω κάτι άλλο, και με πήγε το ρημάδι και σε… άλλα πράγματα. Μου έχει τύχει δύο φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί εσείς οι άντρες θέλετε να ελέγχετε όχι μόνο το τηλέφωνο της κοπέλας σας, αλλά και το μυαλό της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στάθης Σχίζας: «Με την Αλεξάνδρα δεν με ενοχλούσε η δημοσιότητα. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ»

HerNews ka

J2US: Ο Σωτήρης και ο Φειδίας ερμήνευσαν για πρώτη φορά το τραγούδι τους & συγκίνησαν

HerNews ka

Χείμαρρος ο Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα-Κάκκαβα: “Όποτε μιλάνε, λένε βλακείες”

Her News