HerNews.gr
Ελλάδα

Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και το 1,5 έτους μωράκι τους με καραμπίνα

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία με δράστη έναν 56χρονο πατέρα σημειώθηκε στην Καβάλα. Ο 56χρονος παρέσυρε την πρώην σύζυγό του και το μόλις ενός έτους μωρού τους στο μαντρί του, γράφοντας τον επίλογο μίας αδιανόητης οικογενειακής τραγωδίας

Συγκεκριμένα, ένας 50χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 1,5 ετών μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα, η οποία κατοικούσε στο σπίτι της μητέρας της στην Καβάλα, βρήκε φρικτό θάνατο, ενώ νωρίτερα είχε δει το παιδί της να πεθαίνει από από μία κοντόκανη καραμπίνα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κτηνοτρόφος φοβόταν πως η εν διαστάσει σύντροφός του θα πάρει το παιδί και θα φύγει για το μέρος που διέμενε πριν τη γνωρίσει, τη Γερμανία.

Ο δράστης σήκωσε το κυνηγετικό του όπλο και το έστρεψε στο μωράκι, δολοφονώντας το ειδεχθώς σε ένα έγκλημα που αφήνει ξανά μουδιασμένη την κοινή γνώμη για την σκληρότητά του.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τουρισμός: Οι ξένοι «ψηφίζουν» Ελλάδα – Πάμε για το ρεκόρ του 2019

georgegsp

Tο πρώτο ρομπότ με διαβατήριο έρχεται στην Ελλάδα

HerNews ka

Ίσμα Τουλάτου: Εγκεφαλική αιμορραγία η αίτια θανάτου της δημοσιογράφου – Ήθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα

HerNews ka