HerNews.gr
Beauty

Spider Leg: H Dua Lipa υιοθέτησε την τάση που υπόσχεται εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Spider Leg

Η Dua Lipa αποτελεί λάτρη του στιλ της δεκαετίας του 2000, και τόσο οι εμφανίσεις της όσο και τα μακιγιάζ της είναι εμπνευσμένα από εκείνη την εποχή.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η ποπ σταρ μας κέντρισε το ενδιαφέρον με ένα σέξι βλέμμα και ένα εντυπωσιακό smoky eye look που το ερωτευτήκαμε κυριολεκτικά.

 Dua Lipa

Η Dua Lipa πόζαρε με ένα εντυπωσιακό βλέμμα, με μακριές και έντονες βλεφαρίδες που το έκαναν απλά υπέροχο! Στη λεζάντα της, έγραψε “βλεφαρίδες σαν πόδια αράχνης” και, όπως θα δεις, οι βλεφαρίδες της είναι απόλυτα εντυπωσιακές.

Ακολούθησε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ, την τάση των “αράχνη ποδιών”, όπου οι βλεφαρίδες μοιάζουν σαν τα πόδια μιας αράχνης. Η makeup artist Lisa Eldridge συνδύασε σκούρες σκιές ματιών στα άνω και κάτω βλέφαρα, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό smoky eye.

Spider Leg: H Dua Lipa υιοθέτησε την τάση που υπόσχεται εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Oι πολλές στρώσεις mascara κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτό το sexy spider effect. Ούτε η Lipa ούτε η Eldrigde έχουν αποκαλύψει ποια mascara χρησιμοποιήσαν, οπότε απλά θα πρέπει να τη θαυμάζουμε.

Νεότερα Άρθρα

Met Gala 2023: To Half ponytail γίνεται η αγαπημένη μας τάση του καλοκαιριου

HerNewskl

Teasylights: Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποκτήσετε φυσικές ανταύγειες

HerNewskl

Ariana Grande: Aποχωρίστηκε το signature χτένισμα της, την αλογοουρά της!

HerNewskl