HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Αυτά τα προϊόντα δημιούργησαν το beauty look της στο Φεστιβάλ των Καννών

Δούκισσα Νομικού

Η παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο Φεστιβάλ των Καννών αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για τη L’Oréal Paris, καθώς η Δούκισσα ανέδειξε τις αξίες και τις δεσμεύσεις του brand. Ως πρέσβειρα της μάρκας στην Ελλάδα, η Δούκισσα επικοινώνησε έμπρακτα την ενίσχυση της γυναίκας και την υποστήριξη που παρέχει η L’Oréal Paris.

Δούκισσα Νομικού

Η παρουσία της Δούκισσας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ ήταν εντυπωσιακή και λαμπερή. Με ένα εκπληκτικό σύνολο και μια ακτινοβόλο παρουσία, προσέλκυσε τα βλέμματα και προβολήθηκε ως ένα παράδειγμα γυναικείας δύναμης και ηγεσίας.

Η Δούκισσα Νομικού δήλωσε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ, αναφέροντας ότι αυτή η εμπειρία αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών. Επίσης, εξέφρασε την περηφάνια της για τη συνεργασία της με τη L’Oréal Paris, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει η εταιρεία στην ενίσχυση των γυναικών καιστην προώθηση της θετικής αυτοεικόνας και της αυτοπεποίθησης.

Το look της βραδιάς επιμελήθηκε ο επίσημος make up expert της L’Oréal Paris, Παντελής Τουτουντζής, o οποίος μοιράστηκε:

“Για μια τόσο λαμπερή βραδιά επέλεξα ένα look φυσικό που αναδεικνύει τη Δούκισσα. Προετοιμάσαμε την επιδερμίδα με την απαραίτητη βραδινή ρουτίνα της Δούκισσας κι έδωσα λάμψη με τον ορό Βιταμίνης C, Revitalift Clinical. Λίγες σταγόνες Revitalift Filler ορού ματιών με υαλουρονικό οξύ και καφεΐνη μου εξασφάλισαν την ιδανική βάση για το Red Carpet look. Η διάρκεια του μακιγιάζ σε βραδιές όπως αυτή των Καννών είναι βασικό ζητούμενο –η πούδρα Infaillible 24H Fresh Wear της L’Oreal Paris ήταν το κρυφό μου όπλο για να προσφέρω ένα ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της Δούκισσας.

Δούκισσα Νομικού: Αυτά τα προϊόντα δημιούργησαν το beauty look της στο Φεστιβάλ των Καννών

Το look της βραδιάς επιμελήθηκε ο επίσημος make up expert της L’Oréal Paris, Παντελής Τουτουντζής, o οποίος μοιράστηκε:
Το look είχε το βλέμμα της Δούκισσας στο επίκεντρο, Infaillible Grip Liner μολύβι ματιών για βάθος στο βλέμμα και 2 στρώσεις από την τελευταία προσθήκη στη γκάμα της μάρκας Telescopic Lift Mascara, για extra μήκος, γύρισμα και όγκο. Κλείδωσα το look με μια nude απόχρωση Color Riche Ultra Matte 103 Le Blush Audace για χείλη φυσικά και ενυδατωμένα.’’

Νεότερα Άρθρα

Aμυγδαλέλαιο: Τα οφέλη του για την επιδερμίδα μας!

HerNewskl

Victoria Beckham: Μοιράζεται το μυστικό για τα διάσημα “tailored brows” της

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Το boho hair look που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο

HerNewskl