HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταύρος Ζαλμάς: «Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο μετά από επιτυχίες που έκανα»

Ο Σταύρος Ζαλμάς μιλάει στο «MEGA Καλημέρα» για «το πλήγμα της διασημότητας», τους εμμονικούς θαυμαστές και την σεξουαλική βία που έχει δεχτεί.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για την δημοσιότητα και για το πώς αντιμετώπισε.

«Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο μετά από επιτυχίες που έκανα. Είναι πλήγμα για την προσωπική ζωή μου η διασημότητα», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Είχα εμμονικούς θαυμαστές. Με παρακολουθούσαν. Αγνοώ αυτά που γράφουν για εμένα», συμπλήρωσε.

Για την εποχή που γράφτηκε ότι πάσχει από AIDS αλλά και για τη βία που έχει δεχθεί, ο Σταύρος Ζαλμάς αποκάλυψε πως, «ίσως έπρεπε να κινηθώ νομικά όταν έγραψαν ότι έχω AIDS. Έχω δεχθεί σεξουαλική βία. Πρέπει να συνεχίσει το κίνημα «Me too».

Ο Σταύρος Ζαλμάς συνεχίζει και φέτος να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έρωτας φυγάς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου»

georgegsp

Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι “το τώρα” και “το αύριο” της μόδας. Έχει μια καριέρα από δω μέχρι εδώ”

HerNewskl

Χρίστος Αντωνιάδης: «Τη σύζυγό μου την γνώρισα στα μπουζούκια, ήρθε στο καμαρίνι να πάρει αυτόγραφο για τη μαμά της»

HerNews ka