HerNews.gr
CELEBRITIES

Στον Πάνο Κιάμο διασκέδασαν Αναστάσιος Ράμμος, Trannos και Λάμπρος Κωσταντάρας με Σαρμπέλ

ποσειδωνιο

Πόλος έλξης έγινε το Posidonio το βράδυ της Παρασκευής (27/5) όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος. Σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος και της ελληνικής showbiz να διασκεδάζουν με τις μεγάλες επιτυχίες του.

«Φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα κατάφερε να βάλει ξανά ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέα σύνθεση στο Posidonio.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε το «μπαμ» και αυτό αποτυπώθηκε το πρώτο διήμερο των sold out εμφανίσεών του στο γνωστό στέκι της Παραλιακής, όμως συνέχισε με την ίδια φόρα την Παρασκευή (27/5) και πολλά γνωστά πρόσωπα της showbiz, από ριάλιτι, δημοσιογράφοι ή καλλιτέχνες επέλεξαν να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του.

ποσειδωνιο

Μεταξύ αυτών, ο Trannos που έγινε ευρέως γνωστός με το «Madame», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον τραγουδιστή και φίλο του, Σαρμπέλ.

Φυσικά στον… τόπο του εγκλήματος επέστρεψε και ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος συνεργάστηκε το προηγούμενο διάστημα με απόλυτη επιτυχία με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio και ερμήνευσε το «Στα χειρότερα» και δικές του γνωστές επιτυχίες.

Ολόκληρο το μαγαζί ξεσηκώθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τις επιτυχίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη να κρατούν ανεβασμένη στα ύψη την διάθεση. Η Παρασκευή έγινε η μέρα ξεφαντώματος.

Μαζί με τον Πάνο Κιάμο, το σχήμα πλαισιώνει ο μοναδικός Τόνι Σφήνος, ο οποίος παρουσιάζει ένα ανεβαστικό σόου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Βένια Καραγιαννίδου η Alex Mandi και η Ειρήνη Μιχαήλ, ενώ στα decks βρίσκεται ο Dj Pitsi.

Ο Toni Sfinos εμφανίζεται στο Posidonio Music Hall κάνοντας μια θεαματική… προσγείωση στην πίστα και αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κόσμου, τόσο με την έναρξη του, όσο και με το εντυπωσιακό show του.

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Ορφανίδου: “Στη μήνυση συμπεριλαμβάνονται και οι δύο κοπέλες που τον βοήθησαν να με ξεφτιλίσει”

HerNewskl

Βασίλης Μπισμπίκης: “Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη”

HerNewskl

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τοποθετήθηκε στο θέμα με τον Στάθη Παναγιώτοπουλο: «Έχει συμβεί στην κοπέλα μου..»

HerNewskl