HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάνος Κιάμος: «Θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και ζήτησε να της χαράξω με ξυραφάκι το όνομά μου» – Όσα είπε πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Μια αποκάλυψη έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, ο οποίος ξεκινά τις εμφανίσεις του στο Posidonio Music Hall από αυτή την Παρασκευή 20/5. Ο ίδιο μοιράστηκε διάφορες εμπειρίες που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Για το ακραίο περιστατικό που βίωσε με θαυμάστριά του, μίλησε ο Πάνος Κιάμος.
Συγκεκριμένα, μια θαυμάστριά του τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του κέντρου όπου τραγουδούσε και του ζήτησε να χαράξει με το ξυραφάκι που κρατούσε η ίδια, το όνομά του, αφήνοντάς τον άναυδο.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ανέφερε και άλλα περιστατικά, με το κοινό που τον ακούει και τον θαυμάζει να έχει κάνει τατουάζ στίχους από τραγούδια του κ.α.

«Όλοι έχουμε προβλήματα, όταν περνάω το σκαλοπάτι της πίστας, βιώνω αυτό που λένε τα τραγούδια», ανέφερε ο Πάνος Κιάμος.

«Έχω κουβαλήσει πολλά αυτόγραφα για τον Θέμη Αδαμαντίδης και τον Λευτέρη Πανταζή” δήλωσε ακόμα ο ερμηνευτής.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις επερχόμενες εμφανίσεις του που ξεκινούν από την Παρασκευή μαζί με τον Τόνι Σφήνο. Αναφέρθηκε στο σχήμα του, ως σχήμα – πρόταση, που θα έρθει να χαλαρώσει και να διασκεδάσει τον κόσμο από την καθημερινότητα την οποία βιώνουμε.

 

Ο Τόνι Σφήνος δήλωσε: “Είμαι πρώτη φορά στα μπουζούκια και είναι ένα στοίχημα μου. Ο Πάνος Κιάμος με παίρνει όταν κοιμόμαστε για να μου πει ανέκδοτο”.

“Ο Πάνος μου έδινε συμβουλές, είναι τιτάνας” είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Η Άλεξ Μαντή με το ιδιαίτερο χρώμα στα μαλλιά της, αποκάλυψε μία παραπάνω λεπτομέρεια για το νέο της κούρεμα. “Ήθελα να βάλω και κίτρινο «υπογραμμιστικό» για κοκαλάκι στο μαλλί, όταν είδα το χρώμα του”, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Άλλωστε και εκείνος, όπως επεσήμανε, έχει σαφώς έγνοιες, αλλά μόλις πατήσει το πόδι του στη σκηνή, είναι απόλυτα αφοσιωμένος και αισθάνεται κάθε στίχο που λέει.

Εμείς τους ευχόμαστε Καλή επιτυχία!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ανήκω στους άνδρες που προσέχουν την εμφάνιση σε μια γυναίκα»

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Αποφάσισα ότι δε θα φοβηθώ άλλο.Δε φοβάμαι τίποτα πια»

HerNews ka

Νίκος Μουτσινάς: «Κλειδώνει» στο MEGA

HerNews ka