HerNews.gr
Social News

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Madonna για τη μητέρα της: «Κανείς δεν μου είπε ότι πέθανε»

Η Madonna θυμήθηκε ότι έχασε τη μαμά της σε ηλικία 5 ετών σε μια συγκινητική ανάρτηση για την Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή.

Η μητέρα της βασίλισσας της ποπ, από την οποία πήρε το όνομά της, πέθανε από καρκίνο του μαστού τον Δεκέμβριο του 1963 σε ηλικία 30 ετών.

Η Madonna ξεκίνησε το καρουζέλ της στο Instagram με μια φωτογραφία της να εμφανίζει στην πρόσφατα ολοκληρωμένη εορταστική περιοδεία της, κοιτάζοντας μια φωτογραφία της μητέρας της στην οθόνη jumbo.

Η Μαντόνα και η μαμά της

Η μαμά της Μαντόνα«Στάθηκα στη σκηνή για 81 παραστάσεις κοιτάζοντας το όμορφο πρόσωπο της μητέρας μου και αναρωτιόμουν τι θα μπορούσε να σκέφτεται καθώς με αποχαιρέτησε από το παράθυρο του νοσοκομείου της», έγραψε η τραγουδίστρια, 65 ετών, στη λεζάντα της ανάρτησης. «Μπήκα στο αυτοκίνητο και έκλεισα την πόρτα χωρίς να ξέρω ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα».

Η Madonna συνέχισε: «Κανείς δεν μου είπε ότι η μητέρα μου πέθαινε – απλώς την είδα να διαλύεται μυστηριωδώς και μετά εξαφανίστηκε και δεν υπήρχε καμία εξήγηση εκτός από το ότι είχε πάει για ύπνο, κάτι που εξηγεί την ταραχώδη σχέση μου με τον ύπνο».

Ωστόσο, σημείωσε, «Απόψε όλα τα παιδιά μου κοιμούνται κάτω από μια στέγη που είναι σπάνιο και ανακουφιστικό».

Madonna and her kidsΗ νικήτρια Grammy παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται να τα παρατήσει καθώς τα έξι της παιδιά  «μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και περιστρέφονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις».

Συνέχισε, «Όταν βγήκα στη σκηνή και κοίταζα το πρόσωπο της μητέρας μου κάθε βράδυ, είπα ένα γεια, είπα αντίο. Είπα ευχαριστώ, ελπίζω να είσαι περήφανη για μένα. Είπα, σε παρακαλώ, προστάτεψε με και κράτα με υγιή».

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα στο καρουζέλ της ήταν ένα από αυτά στην ίδια σκηνή, κοιτάζοντας μια εικόνα της βιολογικής μαμάς του David, Malita, στην οθόνη πίσω της. Είπε ότι είχε «τις ίδιες σκέψεις».Η Μαντόνα και η κόρη της Λούρδη«Έκανα καλή δουλειά; Είναι περήφανη για τον γιο της; Είμαι η μητέρα που θα ήθελε να είμαι;» αναρωτήθηκε η Madonna.

Η σούπερ σταρ – τα παιδιά της οποίας ήρθαν μαζί της τόσο στο δρόμο όσο και στη σκηνή – εξήγησε: «Ήρθα πολύ κοντά με τα παιδιά μου σε αυτήν την περιοδεία. Προσκολληθήκαμε ο ένας στον άλλον. Τις πολλές ώρες δουλέψαμε και παλέψαμε. Με βοήθησαν να εκδηλώσω τα όνειρά μου. Μέσα στο χάος και τις καταιγίδες. Τη μονοτονία και την επανάληψη. Οι άγρυπνες νύχτες και το ατελείωτο πακετάρισμα και ξεπακετάρισμα. Όλες οι θυσίες που κάναμε μαζί. Τόσες πολλές ώρες ιδρώτας αίματος και δακρύων».

Είπε ότι, ενώ εκείνη και τα παιδιά της ήταν «ευγνώμονες για το προνόμιο να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά με τη μουσική», «ήθελαν απλώς να κοιμηθούν».

«Στην πορεία ο Ρόκο ζωγράφιζε. Η Λόλα έγραφε τραγούδια. Ο Ντέιβιντ και ο Μέρσι αποφοίτησαν από το γυμνάσιο!», συνέχισε.

Η Μαντόνα και τα παιδιά τηςΑναλογιζόμενη τη μητρότητα, η Madonna μοιράστηκε ότι «Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος στο παιχνίδι της μητρότητας. Χωρίς εγχειρίδιο ή Πανεπιστήμιο. Απλά δοκιμάστε και λάθη και μάθετε και πετύχετε και μετά αποτυγχάνετε ξανά. Τελικά η συνειδητοποίηση ότι με μεγάλωσαν και όχι το αντίστροφο».

Και πρόσθεσε: «Πάντα γελάω με φίλους και λέω μητρότητα = βάσανα. Αλλά δεν είναι αστείο. είναι το πιο αληθινό πράγμα που έχω πει ποτέ. Αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

Madonna: Το παθιασμένο φιλί με μια από τις χορεύτριές της (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κουλιανού: Ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο για την αγάπη που δέχτηκε

Her News

Χριστίνα Κοντοβά: Η γλυκιά δημοσίευση με την κορούλα της στη θάλασσα

HerNewskl

Δέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική είναι πιο ουσιαστικός»

HerNews ka