HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Το παθιασμένο φιλί με μια από τις χορεύτριές της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Madonna, το απόλυτο είδωλο της ποπ, πρόσφατα πυροδότησε πρωτοσέλιδα και μια καταιγίδα σχολιασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναδημιουργώντας μια από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές στην ιστορία των MTV Video Music Awards κατά τη διάρκεια της συναυλίας της «Celebration Tour» στη Βραζιλία το περασμένο Σάββατο.

Στα 64 της, η σούπερ σταρ ξεσήκωσε το κοινό με ένα παθιασμένο φιλί, αυτή τη φορά με μια από τις χορεύτριές της, απηχώντας τη διάσημη ερμηνεία της στο VMA το 2003.

Πριν από περισσότερες από δύο δεκαετίες, κατά τη διάρκεια των MTV VMA του 2003, η Madonna φίλησε την Britney Spears σε μια παράσταση που παραμένει χαραγμένη στα χρονικά της ποπ κουλτούρας.

Η παράσταση ξεκίνησε με την Britney Spears να βγαίνει από μια γιγάντια γαμήλια τούρτα, ντυμένη με νυφικό, τραγουδώντας το “Like a Virgin” – ένα άμεσο νεύμα στην προκλητική παράσταση VMA της ίδιας της Madonna από το 1984.

Η Christina Aguilera συναντήθηκε με την Spears στη σκηνή και το δίδυμο σύντομα ενώθηκε με τη Madonna, η οποία συμμετείχε στο σινγκλ της “Hollywood”. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτού του act που η Madonna έδωσε το απροσδόκητο φιλί στην Britney Spears, μια στιγμή που έγινε αμέσως ιστορική.

Το παθιασμένο φιλί της Madonna με την χορέυτριά της

Το φιλί με την Britney Spears και την Christina Aguilera

Ωστόσο, δεν ένιωσαν όλοι”σημαντικοί” στη σκηνή κατά τη διάρκεια αυτής της εμβληματικής παράστασης του 2003 να συμπεριληφθούν στο θέαμα. Η Christina Aguilera , η οποία μοιράστηκε επίσης ένα φιλί με τη Madonna λίγο μετά τον Spears, ένιωσε να επισκιάζεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Christina Aguilera εξέφρασε τα αισθήματα του αποκλεισμού, σημειώνοντας ότι το show επικεντρώθηκε στην αντίδραση του Justin Timberlake και όχι στη δική της αλληλεπίδραση με τη Madonna.

Ο Justin Timberlake, πρώην αγόρι της Britney Spears τότε, απαθανατίστηκε από τις κάμερες σε ένα στιγμιότυπο αντίδρασης που θα μιλούσε στα μέσα ενημέρωσης την επόμενη μέρα.

Η Aguilera εξιστόρησε την έκπληξή της που έμεινε στο περιθώριο: «Ήταν περίεργο. Και ξέρετε γιατί το έκοψαν; Για να πάρουν την αντίδραση του Justin Timberlake. Είδα την εφημερίδα την επόμενη μέρα και σκέφτηκα: “Ω, καλά , υποθέτω ότι με άφησαν έξω από αυτό”».

Η πρόσφατη εμφάνιση της Madonna στη Βραζιλία, όπου αναπαρήγαγε το εμβληματικό φιλί, όχι μόνο επανεξέτασε μια κομβική στιγμή στην καριέρα της, αλλά ανέδειξε επίσης τη διαρκή ικανότητά της να αιχμαλωτίζει και να προκαλεί το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η χειρονομία στη συναυλία της συναντήθηκε με θορυβώδη σχόλια από τους θαυμαστές, υπογραμμίζοντας την ιδιότητά της ως κυρίαρχη της επανεφεύρεσης και του θεάματος.

Madonna: Ξέσπασε σε κλάματα στη συναυλία της – Τι συνέβη;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Γιατί δεν πήγε στο Met Gala του 2024 παρόλο που είχε αποκαλύψει το look της

HerNews ka

Tom Cruise: Νοίκιασε ολόκληρο τον όροφο εστιατορίου στο Λονδίνο για να βγει ραντεβού

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε για… πεζοπορία χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που ο πεθερός της στεφόταν βασιλιάς!

HerNews ka