HerNews.gr
Beauty

Τα νύχια που μοιάζουν με «λιωμένο παγωτό» είναι η πιο hot τάση για το καλοκαίρι!

Δεν είμαστε καν στα μισά του χρόνου, ωστόσο έχουμε ήδη προσθέσει αμέτρητες επιλογές στη λίστα με τα μοντέρνα καλοκαιρινά μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσετε (butter yellow νύχια, πολύχρωμα ombre). Και τώρα, έχουμε άλλο ένα να προσθέσουμε στη λίστα: Drippy “ice cream” Frenchies.

Γνωστά και ως paint drip nails, αυτό το μανικιούρ είναι δημιουργικό, απροσδόκητο και απίστευτα διασκεδαστικό. Είναι επίσης πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε για να κάνετε DIY. Matte orange ice cream nails with confetti drip

Τι είναι

Τα νύχια “Ice cream French” είναι μια τάση στο μανικιούρ που χαρακτηρίζεται από drippy nail art που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με παγωτό που λιώνει. Γνωστά και ως French frosting nails, τα νύχια “ice cream French” κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Ενώ μερικά είναι συμπαγή, άλλα είναι στρωμένα με γκλίτερ  στις άκρες για να θυμίσουν ακόμη περισσότερο παγωτό. Ομοίως, μερικά νύχια “παγωτό γαλλικό” έχουν nude ή γαλακτερές βάσεις, ενώ άλλα ακολουθούν μια πιο κλειστή προσέγγιση χρώματος. Ανεξάρτητα από την απόχρωση που θα επιλέξεις, σίγουρα θα είναι εντυπωσιακά!Aqua ombrea drip nails με διάφανη βάση

Πώς να τα δημιουργήσετε

Και πάλι, τα νύχια «ice cream French» μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια κυριολεκτική προσέγγιση με ροζ, κρεμ, μέντα ή καφέ βερνίκι για να ακουμπήσετε στο θέμα του παγωτού ή να το αλλάξετε με οποιοδήποτε έντονο χρώμα της επιλογής σας. Μπορείτε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με αυτό. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια εμφάνιση παγωτού, επιλέξτε χρώματα που θα βλέπατε συνήθως σε ένα χωνάκι παγωτού—λευκή βάση, σοκολατένιο drip.Μεταλλικά νύχια παγωτού dripΜπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με χρώματα, καθώς το drip look είναι τόσο ευέλικτο, θα μπορούσατε να επιλέξετε chrome για ένα μεταλλικό drip, πράσινο νέον για ένα slime drip ή ακόμα και κόκκινο για ένα στάξιμο αίματος γύρω από το Halloween.

Ακόμη, αναφορικά με το σχήμα των νυχιών, τα περισσότερα σχήματα θα λειτουργούσαν αλλά το προτεινόμενο είναι το almond η τα στρογγυλά καθώς συμπληρώνουν όμορφα τα drips.

Οι πιο hot ιδέες για καλοκαιρινά νύχια που θα εντυπωσιάσουν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτοί είναι οι χρυσοί κανόνες για το κόκκινο κραγιόν

Her News b

6+1 Μύθοι για το βαθύ καθαρισμό προσώπου

Her News

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις κρέμες BB και CC

Her News