HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Τα οφέλη που προσφέρει το πρωινό σεξ

Το πρωινό σεξ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε τη μέρα σας γεμάτες ενέργεια. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το πρωινό σεξ μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σας και την αυτοπεποίθησή σας. Θα σας βοηθήσει να περάσετε την εργάσιμη μέρα με πολύ περισσότερη αποτελεσματικότητα.  Έτσι, σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία οφέλη του πρωινού σεξ.

Ανακουφίζει από το άγχος

Το άγχος είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους τα ζευγάρια δεν μπορούν να απολαύσουν τη ζωή τους στο έπακρο. Έτσι, το να επιδοθούν σε μια δραστηριότητα που ανακουφίζει από το άγχος κι είναι ευεργετική και για τη σεξουαλική τους ζωή, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι ευχάριστες ενέργειες όπως το σεξ τείνουν να μειώνουν τα επίπεδα της ορμόνης του στρες. Θα είστε χαρούμενες και παραγωγικές για το υπόλοιπο της ημέρας.

Είστε έτοιμες για την ημέρα

Τα επίπεδα οιστρογόνων και τεστοστερόνης είναι στο αποκορύφωμά τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έτσι, όσο υψηλότερα είναι τα ορμονικά επίπεδα, τόσο πιο φρέσκια θα είσαι.

Ώρα προπόνησης

Το πρωινό σεξ σχεδόν μετράει ως προπόνηση. Μπορεί να μην είναι το ίδιο με την προπόνηση σε ένα γυμναστήριο, αλλά έχετε κάποια δράση, που είναι υγιεινή για το σώμα. Σύμφωνα με έρευνες, το σεξ καίει πέντε θερμίδες ανά λεπτό. 

Ενισχύει τη διάθεση και το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Οι ενδορφίνες απελευθερώνονται στο σώμα μας, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην τόνωση της διάθεσής μας νωρίς το πρωί. Θα νιώσετε πιο ευτυχισμένες όταν έχετε κορυφωθεί. Επιπλέον, το σεξ μπορεί επίσης να ενισχύσει την ανοσία στο σώμα σας, ενεργοποιώντας το αμυντικό σύστημα του σώματός σας ενάντια στα βακτήρια και τους ιούς.

Σας βοηθά να φαίνεστε νεότερες

Το πρωινό σεξ είναι σίγουρα η απάντηση στο να φαίνεστε νεότερες, επειδή απελευθερώνει ωκυτοκίνη, βήτα-ενδορφίνες και άλλες ορμόνες. Σύμφωνα με έρευνα, μελέτες έδειξαν ότι τα ζευγάρια που κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα φαίνονται πολύ νεότερα από εκείνα που κάνουν λιγότερο σεξ. 

Πράγματα που θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Όσα πρέπει να κάνετε πριν από το σεξ για να έχετε πιο συχνά οργασμό

Her News

Πολλαπλοί οργασμοί: Πως επιτυγχάνονται

Her News

Αιμορραγία μετά το σεξ: Τι συμβαίνει

Her News b