HerNews.gr
Social News

Τάμτα: Μα ξεναγεί στο πατρικό της σπίτι στη Γεωργία

Η Τάμτα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Γεωργία και μοιράστηκε διάφορα πλάνα από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα η Τάμτα επέλεξε να ξεναγήσει τους διαδικτυακούς της φίλους στο πατρικό της σπίτι στην Τιφλίδα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

«Στη χώρα μου ζούσαμε όλη την ίδια κατάσταση και νόμιζα ότι όλοι έτσι είναι. Στη Γεωργία είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, ευτυχώς έχουμε προχωρήσει και χαίρομαι πάρα πολύ. Όταν άρχισε να αλλάζει ο τρόπος ζωής μου, σιγά-σιγά άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει και το καλύτερο και να νιώθω περήφανη», δήλωσε η Τάμτα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

«Tα παράθυρα του γλυκού μου σπιτιού που με μεγάλωσε στην παλιά και όμορφη περιοχή της Τιφλίδας. Συνήθιζα να βγαίνω από το παράθυρο και να τραγουδάω με την καρδιά μου στους γείτονές μου», έγραψε η Τάμτα στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ενώ σε ένα επόμενο βίντεο μας έδειξε το πρώτο της πορτρέτο όταν ήταν μόλις 4 ετών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Συγκλονιστικά εντυπωσιακή στο διεθνές Walk Your Worth Le Défilé του Παρισιού

georgegsp

Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ – Στον γαμπρό την παρέδωσε ο νονός της και κολλητός του μπαμπά της, Βιν Ντίζελ

Her News b

Μαρίνα Βερνίκου: Κάνει χαμό στη Μύκονο

georgegsp