HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Ταντρικό σεξ: Τι είναι και πως θα το απολαύσεις!

Τι είναι το ταντρικό σεξ και πώς μπορεί να βοηθήσει τη σεξουαλική σας ζωή; Με απλά λόγια, περιλαμβάνει επιβράδυνση και απόλαυση όλης της διαδικασίας μέχρι το κύριο σημείο, αντί να βιαστείτε να φτάσετε εκεί.

Ουσιαστικά πρόκειται για το αντίθετο από μια γρήγορη σεξουαλική επαφη. Το ταντρικό σεξ είναι μια αρχαία ινδουιστική πρακτική που έχει ιστορία για πάνω από 5.000 χρόνια. Μια αργή μορφή σεξ που λέγεται ότι αυξάνει την οικειότητα και δημιουργεί μια σύνδεση νου-σώματος που μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρούς οργασμούς. Το ταντρικό σεξ μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επανεκκινήσει τη σεξουαλική του ζωή και να βρει νέο βάθος. 

 

Γιατί να το δοκιμάσω;

Οι ειδικοί του ταντρικού πιστεύουν ότι εάν επεκτείνετε το χρόνο και την προσπάθεια που κάνετε στο σεξ, θα φτάσετε σε μια υψηλότερη και πιο έντονη μορφή έκστασης. Ο Dominnique Karetsos είναι συνιδρυτής του The School of Healthy Pleasure. Λέει: «Όσον αφορά το σεξ, το βλέπουμε συχνά σαν έναν απομονωμένο τομέα της ζωής μας. Μακριά από τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Όταν στην πραγματικότητα..όλα είναι σχετικά με την ευημερία μας, συμπεριλαμβανομένης της ευχαρίστησής μας, είναι αλληλένδετα. Όταν συνειδητοποιούμε περισσότερο τον εαυτό μας, είμαστε σε θέση να ζήσουμε μέσα στις εμπειρίες μας, και αυτό ισχύει και για το σεξ”.

Το ταντρικό σεξ μπορεί να σας διδάξει την ισορροπία και τη σύνδεση που όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε οικειότητα με τον σύντροφό σας, αλλά και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το σώμα σας. Η εκμάθηση να είστε πλήρως παρόντες και αφοσιωμένοι μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε σωματικές και συναισθηματικές αισθήσεις στο σύνολό τους. Καθώς και να συνδεθείτε πλήρως με τον σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες σεξουαλικές εμπειρίες με νέες και έντονες μορφές ευχαρίστησης.

Για αυτόν τον λόγο οι κορυφαίοι celebs όπως η Heather Graham, ο Sean ‘Diddy’ Combs, η Rita Wilson και ο Sting να είναι διάσημοι οπαδοί αυτής της πρακτικής . Στην πραγματικότητα, η Rita Wilson, η σύζυγος του Τομ Χανκς είναι γνωστή οπαδός, όπως και ο γνωστός ηθοποιός. Κάποτε φέρεται να έδωσε κάποιες σταθερές συμβουλές σχετικά με το θέμα. «Πρέπει να μιλήσεις, πρέπει να ακούσεις, πρέπει να γελάσεις. Και..πρέπει να κάνεις πολύ ταντρικό σεξ! “

Νεότερα Άρθρα

Άφησε τον εαυτό σου να ξεσπάσει

Her News

Οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή μας έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

Her News

Μήπως είσαι ερωτευμένη;

Her News