HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Είναι το texting κακό όταν έχεις σχέση;

Είναι το texting κακό όταν είσαι σε σχέση; Στην «πραγματική ζωή», τα περισσότερα ζευγάρια έχουν σαφή όρια για το τι είναι και τι δεν θεωρείται κακό.

Όταν πρόκειται για μηνύματα στο WhatsApp, στο Instagram και γενικότερα στα social media, τα όρια ενδέχεται να μην είναι τόσο καθορισμένα.

Εάν υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας βλέπει κάποια άλλη,  πιθανότατα θα ψάχνετε για τα ενδεικτικά μηνύματα που θα σας δικαιώσουν.

Παρόλο που αυτές παραδοσιακά ήταν ανεξήγητες δικαιολογίες, όπως το να πηγαίνεις στο γυμναστήριο όλη την ώρα ή να χρειάζεται να «δουλεύεις αργά», τώρα είναι πιο δύσκολο να εντοπίσεις τα σημάδια που φωνάζουν ότι το άτομο με το οποίο ασχολείσαι μιλάει με κάποιον άλλον.

Όπως με όλα τα άλλα που σχετίζονται με τις σχέσεις, όλα εξαρτώνται από τα όριά σας ως ζευγάρι.

Τι λένε οι ειδικοί για αυτό; Είναι το texting κακό όταν έχεις σχέση;

«Το περιεχόμενο είναι τα πάντα όταν πρόκειται για γραπτά μηνύματα», λέει η Jessica Leoni, ειδικός για σεξ και για τις σχέσεις :«Στέλνετε γραπτά μηνύματα σε με ερωτικό περιεχόμενο, επειδή είστε φυσιολάτρης και απολαμβάνετε να παίζετε με άτομα του αντίθετου φύλου;
Εάν ναι, συνεχίστε να στέλνετε μηνύματα και να φλερτάρετε.


Η ζωή είναι πολύ σύντομη και αυτό είναι διασκέδαση.

Ο σύντροφός σας πιθανότατα δεν θα χαρεί να διαβάζει τα μηνύματά σας. Αλλά ξέρουν ότι πρόκειται για φλερτ και επίσης γνωρίζουν ότι έχετε αυστηρούς κανόνες και δεν θα ξεπεράσετε το όριο.

Η Emma Davey, εμπειρογνώμονας σχέσεων και ιδρυτής της MyTraumaTherapy, λέει ότι: “Εάν είστε σε σχέση με κάποιον άλλον και πρέπει να μιλήσετε με κάποιον για να πείτε ότι δεν είστε σε σχέση, κρύβετε το τηλέφωνό σας ή απενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις σας, το κάνετε σκόπιμα και ψεύεις στο άτομο με το οποίο είσαι.

«Αν δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής για το άτομο με το οποίο μιλάς, τότε είσαι τεχνικά ψέματα στον σύντροφό σου και το κάνεις για κάποιο λόγο.
Εάν δεν μπορείτε να είστε ειλικρινείς, αυτό συμβαίνει επειδή γνωρίζετε ότι κάνετε κάτι λάθος.»

Νεότερα Άρθρα

Σεξ στο αυτοκίνητο: Αυτές είναι οι πιο βολικές στάσεις

Her News

Οφέλη μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής

Her News

Σεξ με περίοδο: Ναι ή όχι;

Her News