HerNews.gr
Συνταγές

Tαρτάκια με κρέμα παρμεζάνας: Η συνταγή που όλοι θα λατρέψετε

Φαίνεται εξαιρετική η ιδέα για τα ταρτάκια με κρέμα παρμεζάνας! Ας δούμε τα βήματα για να τα ετοιμάσεις:

Tαρτάκια με κρέμα παρμεζάνας: Η συνταγή που όλοι θα λατρέψετε

Υλικά

Για τα ταρτάκια

100 γρ. αλεύρι

25 γρ. αλεύρι αμυγδάλου

65 γρ. βούτυρο κρύο από το ψυγείο

1 κρόκος αυγού (20 γρ.)

2 γρ. αλάτι

Για την κρέμα παρμεζάνας (περίπου 20 γρ. ανά ταρτάκι)

125 γρ. φρέσκο ​​πλήρες γάλα

7 γρ. άμυλο ρυζιού

7 γρ. άμυλο καλαμποκιού

35 γρ. φρέσκια κρέμα γάλακτος

35 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

2 κρόκοι αυγών

Μοσχοκάρυδο σε σκόνη για γεύση

Πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση

Πριν βάλεις τη ζύμη στο ψυγείο, μπορείς να την τυλίξεις σε μια μεμβράνη τροφίμων ή αλουμινόχαρτο, για να διατηρήσει το σχήμα της και να μην επηρεαστεί από την ψύξη.

Όταν η ζύμη είναι έτοιμη μετά τη μισή ώρα στο ψυγείο, αφαιρέστε την από το ψυγείο και αφήστε τη να ζεσταθεί ελαφρώς για λίγα λεπτά ώστε να είναι ευκολότερη στον κόψιμο.

Αφού τοποθετήσετε τη ζύμη στις φόρμες και την απλώσετε, χρησιμοποιήστε έναν κυλινδρικό κόφτη ή ένα μαχαίρι για να κόψετε τη ζύμη σε σωστό μέγεθος και να αφαιρέσετε τυχόν περίσσεια.

Κατόπιν, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας ή ένα μικρό μπουκάλι ή κύλινδρο για να πιέσετε τη ζύμη κατά μήκος των εσωτερικών άκρων κάθε φόρμας. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία της τέλειας μορφής για τα ταρτάκια.

Αφού η ζύμη τοποθετηθεί στις φόρμες και προσαρμοστεί, είναι έτοιμη για τον ψήσιμο! Ακολουθήστε τις οδηγίες της συνταγής σχετικά με το ψήσιμο και την προετοιμασία των ταρτακιών.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε τα ταρτάκια με κρέμα παρμεζάνας! Καλή διασκέδαση κατά την παρασκευή τους και καλή απόλαυση του αποτελέσματος!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνταγές: Το πιο αφράτο φοντάν σοκολάτας

HerNews ka

Pasta Gianduja: Σπιτική και νόστιμη παραλλαγή της κλασσικής συνταγής

Her News b

Πίτσα καρμπονάρα: Δοκιμάσαμε την πιο νόστιμη συνταγή!

HerNewskl