HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θάνος Πετρέλης: «Δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να γίνω τραγουδιστής»

Ο Θάνος Πετρέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για το Fame Story και τον πόλεμο που είχαν δεχτεί τότε οι παίκτες.

Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά δήλωσε: «Δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να γίνω τραγουδιστής».

«Το Fame Story ήταν το σημείο αναφοράς μου. Δεν είχα πει σε κανέναν ότι δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story. Ήταν απίστευτο αυτό που βιώναμε, όταν βγήκαμε έξω.

Ακόμα και τα πρώτα ονόματα της εποχής τότε, δεν είχαν αυτή την αποδοχή. Ήταν πραγματικά απίστευτο», ανέφερε για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Θάνος Πετρέλης: «Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι»

«Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Είχαμε δεχτεί και πόλεμο τότε, με ταμπέλες. Τύπου “τα παιδιά των ριάλιτι μας παίρνουν τις δουλειές”. Αυτοί που τα έλεγαν τότε, έχουν γυρίσει τώρα τη… μπιφτέκα.

Τότε, ήταν πολέμιοι, σήμερα βάζουν λυτούς και δεμένους για να πάνε κριτές σε αυτά τα παιχνίδια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον Φοίβο και τη συνεργασία τους. «Ο Φοίβος είναι το 90% της καριέρας μου, θα ήμουν αχάριστος και αγνώμων, αν δεν το αναγνώριζα αυτό.

Ποτέ δεν τσακωθήκαμε με τον Φοίβο, είναι και κουμπάρος μου. Έχουμε τρομερή σχέση», είπε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκάλυψε πότε θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού στο Fishy

georgegsp

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία»

georgegsp

Μαντώ Γαστεράτου: «Όταν κοιτάζω τα παιδιά μου νιώθω πληρότητα. Υπάρχουν όμως και δύσκολες στιγμές που ξεσπάω σε κλάματα»

georgegsp