HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θέμης Αδαμαντίδης: Η σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη μετά τις διαμάχες τους & τα χρήματα

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα «Happy Day» & τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου και αρχικά, αναφέρθηκε στο νυχτερινό σχήμα που ετοιμάζουν στην Κύπρο.

«Θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τις Κυριακές θα είμαι κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση του με τα χρήματα και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή του, δήλωσε: «Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες και έχω χάσει χρήματα, γιατί δεν τα αγαπώ. Είναι όμως, απαραίτητα. Ποτέ δεν τα υπηρέτησα τα χρήματα, αλλά τα έχω για να με εξυπηρετούν».

Τέλος, σχετικά με την προσωπική του ζωή και τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης εξήγησε πως δεν θα ήθελε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα.

«Δεν θέλω να συζητάω για αυτό το θέμα. Άλλωστε, περνάμε καλά κι είναι όλα καλά. Αυτά που έχουν συμβεί είναι παρελθόν», είπε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Αθερίδης: «Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος Σεφερλής»

Her News b

Ο «βαρετός», οι αρχαίοι θεοί & ο τσακωμός – Τι είδαμε στο «I’m a celebrity… get me out of here»

HerNews ka

Γρηγόρης Βαλτινός: «Οπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό να μη θες να μολυνθείς»

georgegsp