HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θέμης Μάλλης: Και επίσημα στην εταιρία του Νίκου Κοκλώνη.

Ο Θέμης Μάλλης ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό της Barking Well Media, του Νίκου Κοκλώνη. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει εντάξει στο δυναμικό της εταιρίας του μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και των Δημοσίων σχέσεων, και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά..

Η ανακοίνωση της Barking Well Media:

Σε περίοδο ανάπτυξης και διαρκούς διεύρυνσης στελεχιακού δυναμικού και δραστηριοτήτων βρίσκεται η εταιρεία Barking Well Media, με σκοπό τη δημιουργία και παρουσίαση πρωτοποριακών, υψηλών προδιαγραφών παραγωγών και περιεχομένου στο ελληνικό κοινό.  

Στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία και καλωσορίζει τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της στη θέση του Υπεύθυνου Ψυχαγωγίας  με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τις παραγωγές της.

O Θέμης Μάλλης είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, έχοντας από το 1991, χτίσει, σχεδιάσει και κατευθύνει, από επιτελικές θέσεις στα περισσότεραμεγάλα ελληνικά κανάλια, τις πλέον πολυσυζητημένες, και πρωτότυπες εκπομπές,  δημιουργώντας νέα δεδομένα  περιεχομένου.

Η έλευση του Θέμη θα συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα και επιτυχία των μελλοντικών στόχων της εταιρίας.

 

Ο Θέμης Μάλλης είναι δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Φωτογραφία, Οπτική και Δημοσιογραφία. Εχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας.
Ανάμεσά τους, σεμινάρια οπτικοποίησης και παρουσίασης τηλεοπτικού ρεπορτάζ από το δίκτυο
CBS, ενώ συμμετείχε στο σχεδιασμό του data base του συστήματος διαχείρισης εικόνας και κειμένου inews και media browse της εταιρείας AVID για το Star Channel. Παράλληλα διδάσκει και σε σχολές δημοσιογραφίας και τηλεόρασης (Control tv και New Media Studies). 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Καταρρέει στο trailer της 3ης σεζόν του reality

HerNews ka

«Μαύρο Ρόδο»: Ο Πέτρος συναντά στα κρυφά την Ελισάβετ – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Her News

Γιώργος Λιάγκας για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν ξέρω κάθε μέρα με το κελεπούρι αυτό τι μου ξημερώνει»

HerNews ka