HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο περίεργο δώρο που έχω λάβει από θαυμαστή ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα επαγγελματικά του, τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, τα περίεργα δώρα που έχει λάβει από θαυμαστές αλλά και για την σχέση του με τα παιδιά του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το νέο τραγούδι των Onirama, με τίτλο «8 λεπτά» αλλά και για την περιπέτεια με την υγεία του.

«Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο «8 λεπτά» έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε.  Μόλις άκουσα το τραγούδι αυτό είπα ότι είναι για τις συναυλίες μας. Τα 8 πιο έντονα λεπτά της ζωής μου, ήταν τα πρώτα λεπτά που αγκάλιασα τα παιδιά μου. Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά. Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για την επιστροφή στην κανονικότητα και για τα ευτράπελα του επαγγέλματος, ο Θοδωρής Μαραντίνης επεσήμανε:

«Αν και πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ότι φέτος είναι πραγματικά ένας χρόνος κανονικότητας για το χώρο της διασκέδασης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας περιοδεία. Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μου».

Και συνέχισε ο τραγουδιστής:

«Επειδή δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε άμεσα το μικρόφωνο μου, συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας».

Έχει λάβει περίεργα δώρα ο Θοδωρής Μαραντίνης;

«Έχει τύχει να κάνω παρατήρηση σε θαμώνα που έχει έρθει να με ακούσει. Υπήρξε θαμώνας που συνεχώς σχολίαζε και κορόιδευε, οπότε του είπα: «κοίταξε φίλε, μέχρι εδώ αλλιώς θα χρειαστεί να σου ζητήσω να φύγεις». Το πιο περίεργο δώρο, που έχω δεχτεί από θαυμαστή μου ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ και το πέταξα. Δεν το χρειάζομαι», αποκάλυψε.

«Όταν γυρνούσα από ένα ταξίδι στην Ιταλία, δεν με άφηναν να πάρω την κιθάρα μου στο αεροπλάνο και φώναξαν την αστυνομία να έρθει και να με κατεβάσει», συμπλήρωσε αναφορικά με μία άβολη στιγμή που έχει βιώσει.

Πώς είναι ως μπαμπάς; Ο Θοδωρής Μαραντίνης σίγουρα δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό του αυστηρό πατέρα.

«Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό ως μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους «Θέλω» και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται», υπογράμμισε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε κλείνοντας:

«Η τιμωρία μου φαίνεται ότι είναι κάτι επιθετικό και βίαιο, που τελικά δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Προσπαθώ και μου αρέσει να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Θα ήθελα πολύ να το μάθουν αυτό και τα παιδιά μου και το προσπαθώ. Όταν απογοητεύομαι πέφτω πάρα πολύ, «πιάνω πάτο». αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν θα ήθελα να το πάρουν τα παιδιά μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Μαρτάκης: «Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν πολύ σκληρή»

Her News b

Όλγα Τρέμη για το διαζύγιό της: «Δεν θεώρησα ότι είναι ένα ζήτημα που έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το Πανελλήνιο»

HerNews ka

Μάρα Ζαχαρέα: Η γνωριμία με τον σύζυγό της, τα 30 χρόνια γάμου και η μητρότητα

Her News