HerNews.gr
Αφιερώματα

Το χρονοδιάγραμμα της σχέσης του Justin & της Hailey Bieber: Από τη συνάντηση στον γάμο και την εγκυμοσύνη

Ο Justin και η Hailey Bieber είχαν μια θυελλώδη σχέση πριν από αρραβώνα και τον γάμο τους το 2018.

Έξι χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του και αποκάλυψαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΟ Justin μιλούσε έντονα για την επιθυμία του να γίνει πατέρας όλα αυτά τα χρόνια — αλλά είπε στους θεατές του «Ellen DeGeneres Show» το 2021 ότι η σύζυγός του «δεν ήταν έτοιμη» για τη μητρότητα.

Τώρα που το ζευγάρι κάνει οικογένεια, ξαναδείτε το χρονοδιάγραμμα της γνωριμίας τους.

Οκτώβριος 2009

Η Hailey ήταν 12 ετών όταν συνάντησε τον 15χρονο τότε Justin στα παρασκήνια στο σόου «Today» τον Οκτώβριο του 2009 με τον μπαμπά της, Stephen Baldwin.

Η χειραψία του μελλοντικού ζευγαριού καταγράφηκε τότε από την κάμερα.

Η Hailey ξεκαθάρισε στη Vogue στο εξώφυλλό της τον Μάρτιο του 2019 ότι «ποτέ δεν ήταν σούπερ θαυμάστρια», υποστηρίζοντας: «Ποτέ δεν ήταν τόσο τρελό σε κατάσταση να ουρλιάζω. Δεν το σκέφτηκα με κανέναν τρόπο εκτός από το γεγονός ότι ήταν χαριτωμένος».

Δεκέμβριος 2014 

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΗ Hailey είπε επίσης στο περιοδικό ότι ο Justin έγινε ο «καλύτερος φίλος»της μετά την επανασύνδεσή τους στην εκκλησία Hillsong το 2014 — ενώ ο νικητής του Grammy ήταν κυρίως σε ένα διάλειμμα από την οκταετή σχέση του με τη Selena Gomez.

Το δίδυμο αρνήθηκε τις «τρελές» φήμες για ραντεβού τον Δεκέμβριο του 2014, με τον Justin Bieber να λέει στους οπαδούς του στο Instagram ότι ήταν «σούπερ single».

Η Hailey επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν “τίποτα περισσότερο” από φίλοι σε μια συνέντευξη τον ίδιο μήνα.

Δεκέμβριος 2015Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΗ Hailey πήγε με τον Justin και την οικογένειά του σε διακοπές στο Μεξικό τον Δεκέμβριο του 2015.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του να φιλά την πρώην μπαλαρίνα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Leonardo DiCaprio. Πέρασαν τις ίδιες διακοπές μαζί τον προηγούμενο χρόνο.

Φεβρουάριος 2016

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΗ Hailey έσπασε τη σιωπή της για φήμες σχέσης τον Φεβρουάριο του 2016, ξεκαθαρίζοντας στο E! News ότι εκείνη και ο Justin «δεν ήταν αποκλειστικό ζευγάρι».

Τον ίδιο μήνα, είπε στο GQ ότι «δεν ήθελε να πληγώσει» τη Hailey.

«Κι αν η Hailey καταλήξει να είναι το κορίτσι που θα παντρευτώ;» ρώτησε ο Justin. «Αν βιαστώ σε κάτι, αν της κάνω ζημιά, τότε θα είναι πάντα χαλασμένο. Είναι πραγματικά δύσκολο να διορθώσεις τέτοιες πληγές».

Αν και δεν είναι σαφές πότε χώρισαν, ο Justin είχε προχωρήσει με τη Sofia Richie μέχρι εκείνο το καλοκαίρι.

Ιούνιος 2018Μετά τη συναναστροφή του με την Sofia Richie καθώς και μια πολύμηνη επανένωση με την Selena Gomez, ο Justin και η Hailey επανενώθηκαν δημόσια τον Ιούνιο του 2018.

Το ζευγάρι αναζωπύρωσε τον ρομαντισμό τους σε μια εκκλησία του Μαϊάμι, με το μοντέλο να λέει στη Vogue ότι είχε «περάσει το δράμα» και «τον αγκάλιασε».

Ιούλιος 2018

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΤα lovebirds ήταν σε ένα ταξίδι στις Μπαχάμες τον Ιούλιο του 2018, όταν ο Justin έπεσε στο ένα γόνατο και έκανε πρόταση γάμου στη Hailey με ένα τεράστιο οβάλ διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο μελλοντικός γαμπρός επιβεβαίωσε τον αρραβώνα μέσω Instagram , λέγοντας: «Hailey, είμαι πολύ ερωτευμένος με τα πάντα για σένα! Τόσο αφοσιωμένος στο να περάσω τη ζωή μου για να γνωρίσω κάθε κομμάτι σου, αγαπώντας σε υπομονετικά και ευγενικά. Η καρδιά μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ και ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ και θα σε βάζω ΠΑΝΤΑ πρώτη! Είσαι η αγάπη της ζωής μου».

Σεπτέμβριος 2019

Χέιλι Μπίμπερ

Δύο μήνες αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Justin και η Hailey είχαν πάρει την άδεια γάμου τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η νύφη δεν άργησε να σηματοδοτήσει το νέο της όνομα και άλλαξε το επίθετό της στο Instagram από Baldwin σε Bieber.

Απρίλιος 2019Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΤο ζευγάρι είπε στους ακολούθους του στο Instagram τον Απρίλιο του 2019 ότι η Hailey ήταν έγκυος — αλλά η ανακοίνωση ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ο Justin αργότερα ζήτησε συγγνώμη για το “αστείο” εν μέσω αντιδράσεων.

«Δεν ήθελα καθόλου να είμαι αναίσθητος απέναντι σε ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά», έγραψε τότε. «Θα αναλάβω την ευθύνη και θα ζητήσω συγγνώμη στους ανθρώπους που προσβλήθηκαν».

Σεπτέμβριος 2019

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΟ Justin και η Hailey παντρεύτηκαν ξανά τον Σεπτέμβριο του 2019, αυτή τη φορά μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Νότια Καρολίνα και παρευρέθηκαν οι Kendall Jenner, Jaden Smith και άλλοι φίλοι του ζευγαριού.

Το φόρεμα της νύφης σχεδιάστηκε από την Off-White και περιείχε ένα τεράστιο πέπλο με κεντημένο το «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Σεπτέμβριος 2020

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΟ τραγουδιστής δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Instagram για τη δεύτερη επέτειό τους τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Είμαι τόσο τυχερός που είμαι ο σύζυγός ΣΟΥ! Με διδάσκεις τόσα πολλά καθημερινά και με κάνεις καλύτερο άντρα», έγραψε στο «όμορφο γλυκό κορίτσι του».

2021Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ

Η Hailey και ο Justin μίλησαν και οι δύο για τις δυσκολίες του έγγαμου βίου το 2021, με τον τραγουδιστή να λέει στο GQ τον Μάιο ότι αντιμετώπισαν «έλλειψη εμπιστοσύνης» κατά τη διάρκεια ενός «πραγματικά σκληρού» πρώτου έτους ως παντρεμένοι.

H Hailey μίλησε επίσης για τους αγώνες νηφαλιότητας και ψυχικής υγείας του Justin στο podcast «In Good Faith» , σημειώνοντας ότι δεν θα «τα παρατούσε μαζί του».

Φεβρουάριος 2022

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΗ Hailey έδωσε μια ενημέρωση για τα σχέδια εγκυμοσύνης του ζευγαριού κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του Φεβρουαρίου 2022 στο WSJ.

Αφού διευκρίνισε ότι «σίγουρα» δεν θα συλλάβουν σύντομα, μοιράστηκε την επιθυμία να «προσπαθήσει… στα επόμενα δύο χρόνια».

Ο πρώην οικοδεσπότης του “Drop the Mic” πρόσθεσε, «Αλλά υπάρχει ένας λόγος που το λένε προσπάθεια, σωστά; Δεν ξέρεις πόσο καιρό θα πάρει ποτέ αυτή η διαδικασία».

Μάιος 2023Η Hailey μίλησε περισσότερο για μια πιθανή εγκυμοσύνη σε μια συνέντευξη των Sunday Times τον Μάιο του 2023 , λέγοντας ότι ήθελε ένα μωρό «τόσο πολύ» αλλά «φοβόταν».

Η ίδια εξήγησε: «Φτάνει που οι άνθρωποι λένε πράγματα για τον άντρα μου ή τους φίλους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να αντιμετωπίζω ανθρώπους που λένε πράγματα για ένα παιδί».

«Μπορούμε μόνο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα μεγαλώσουμε. Αρκεί να νιώθουν αγάπη και ασφαλείς».

Μάιος 2024Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΗ Hailey αποκάλυψε ότι είναι έγκυος τον Μάιο του 2024 ενώ μοιράστηκε πλάνα από την ανανέωση του όρκου της ίδιας και του Justin στη Χαβάη.

Φόρεσε ένα διαφανές φόρεμα Saint Laurent για την τελετή και ένα νέο δαχτυλίδι Tiffany & Co. για να ταιριάζει με του συζύγου της.

Αφού η μητέρα του τραγουδιστή ξεκίνησε κατά λάθος μια φήμη ότι ο γιος της περίμενε πολλά μωρά, η Pattie Mallette ξεκαθάρισε: «Όχι, όχι δίδυμα…θα ήθελα. Απλώς εννοώ γενικά. Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα έχουν περισσότερα από ένα».

Justin – Hailey Bieber: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στο ζευγάρι;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης: Πώς αγαπούν οι άνδρες και πώς οι γυναίκες;

Her News

Marilyn Monroe: Η πολυτάραχη ζωή & η καριέρα του απόλυτου sex symbol που γεννήθηκε σαν σήμερα!

HerNews ka

Marilyn Monroe: 10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την θρυλική ηθοποιό

Her News b