HerNews.gr
Διεθνή

Justin – Hailey Bieber: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στο ζευγάρι;

Ο Justin Bieber και η σύζυγός τους Hailey Bieber είναι «πολύ ευτυχισμένοι» παρά τις φήμες ότι οδεύουν προς διαζύγιο.

Μια πηγή είπε στο People ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε κρυφά το 2018 , «τα πάει πολύ καλά».

«Δεν υπάρχει διαζύγιο και καμία αλήθεια σε αυτό», είπε η πηγή στο πρακτορείο. «Είναι πολύ, πολύ χαρούμενοι».Η Hailey Bieber και ο Justin Bieber φιλιούνται.Το μοντέλο διέψευσε επίσης τις φήμες διαζυγίου την Τετάρτη καθώς ανέβασε στο Instagram Story της ένα αξιολάτρευτο στιγμιότυπο με τον Justin Bieber να αγκαλιάζεται στο κρεβάτι με τον σκύλο τους.

Η ενημέρωση για το ζευγάρι έρχεται περισσότερο από ένα μήνα αφότου ο πατέρας της Hailey, αναδημοσίευσε ένα μήνυμα που ζητούσε από τους θαυμαστές να «πούν μια μικρή προσευχή» για την κόρη του και τον Justin.

Η Hailey Bieber δημοσιεύει στα insta stories της τον Justin αγκαλιά με τον σκύλο τους«Χριστιανοί, παρακαλώ, όταν σκέφτεστε τον Justin και τη Hailey, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσευχηθείτε για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο», έγραψε ο Marx στην κορυφή του κλιπ με τον Justin να παίζει κιθάρα και να τραγουδά.

Στη λεζάντα, ο Marx είπε ότι η σύζυγός του, Eileen, και η μαμά της Hailey, Kennya Baldwin, «προσεύχονται συχνά μαζί» για το νεαρό ζευγάρι.

«Υπάρχουν ειδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε θέσεις υψηλής ορατότητας και επίσης ο εχθρός δεν θέλει να πλησιάσουν πιο κοντά στον Ιησού», υποστήριξε στη λεζάντα.

«Συχνά λοιπόν, ανεξάρτητα από τα υλικά πράγματα ή τις επευφημίες, συχνά αντιμετωπίζουν πνευματικό πόλεμο που είναι έντονο και επιδιώκει να ναυαγήσει την πίστη, τον γάμο και τη ζωή τους γενικότερα. Ευχαριστώ λοιπόν».

Η Hailey Bieber και ο Justin Bieber σε γιοτ.Η Hailey, φέρεται να «τσαντίστηκε» που ο πατέρας της έβγαλε «στη φόρα» τα οικογενειακά ζητήματα.

Πηγές κοντά στον ιδρυτή της Rhode Skin είπαν στο TMZ ότι εκείνη και ο Justin περνούσαν από ένα «ιδιωτικό» οικογενειακό ζήτημα, το οποίο γνώριζε ο 57χρονος ηθοποιός.

Τον περασμένο μήνα, η Hailey διέψευσε τις ανησυχίες για τον γάμο της μοιράζοντας ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Instagram για τα 30ά γενέθλια του συζύγου της.

«Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να περιγράψουν πραγματικά την ομορφιά αυτού που είσαι. Χρόνια πολλά σε σένα… αγάπη της ζωής μου».

Hailey Bieber: Διέψευσε τις φήμες ότι ο γάμος της με τον Justin «περνά κρίση»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Linda Evangelista: Αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού δύο φορές σε 5 χρόνια

HerNews ka

Sydney Sweeney: Το απίστευτο σχέδιό της για να γίνει ηθοποιός που σόκαρε τους γονείς της

HerNews ka

Mariah Carey: Αποκαλύφθηκε ο πλούσιος τρόπος ζωής της Βασίλισσας των Χριστουγέννων

HerNews ka