HerNews.gr
Beauty

Το Glazed Blush είναι εδώ για να κυριαρχήσει στις τάσεις του φετινού μακιγιάζ

Τα χείλη έχουν κλέψει όλη την προσοχή τον τελευταίο καιρό με lip liner και gloss συνδυασμούς που απογειώνονται, παράλληλα με θεραπείες πεπτιδίων, λάδια και lip stains. Αλλά η όμορφη τάση του «glazed blush» – που παρατηρήσαμε ότι απογειώνεται στις σελίδες των αγαπημένων μας makeup artists και του TikTok – θα στρέψει την προσοχή προς τα ζυγωματικά μας.

Έχουμε δει το glazed skin να γίνεται viral και τα glazed nails είναι ένα κίνημα ομορφιάς από μόνα τους, επομένως τώρα η προσοχή έχει στραφεί στο ρουζ μας. 

Ακριβώς όπως τα glazed nails πήραν κάτι κλασικό και στη συνέχεια το ενημέρωσαν με ένα επιπλέον γυαλιστερό top coat, το γυαλιστερό ρουζ παίρνει παραδοσιακές αποχρώσεις ρουζ αλλά το συνδυάζει με μια εξαιρετικά φρέσκια, λαμπερή ανανέωση που βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε ένα ρουζ και ένα δροσερό highlighter.

Πως να δημιουργήσετε το glazed blush

Η ομορφιά της τάσης, όμως, είναι ότι μπορείτε να την τοποθετήσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα με το φινίρισμα που θέλετε. Τα κρεμ ρουζ και τα υγρά highlighters είναι υπέροχα για αυτό. Το κρεμ ρουζ είναι τέλειο για να δημιουργήσετε ένα υγιές αποτέλεσμα και μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε το ρουζ σας με τα δάχτυλά σας ή το beauty blender σας. Εξακολουθούν να φαίνονται φυσικά και μπορούν να χτιστούν σε μια εξατομικευμένη ένταση.

Το ρουζ προσφέρει φωτεινότητα και ζωντάνια στο πρόσωπο, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά μας. Επιπλέον, δημιουργεί τονίσματα, προσθέτοντας διάσταση και βάθος, ενώ βελτιώνει τη φυσική λάμψη του δέρματος. 

Επιπλέον, το ρουζ μπορεί να κάνει εντυπωσιακό το μακιγιάζ, επιλέγοντας χρώματα που συμπληρώνουν την εμφάνιση. Ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής, μπορεί να αναδείξει τα μάγουλα, να δημιουργήσει φυσική όψη ή ακόμα και να διορθώσει τις ανισορροπίες του προσώπου. Κατά συνέπεια, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ομορφιάς και μακιγιάζ.

Hailey Bieber: Yιοθέτησε το glazed donut makeup για βραδινά glam looks

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηailey Bieber: Έκανε το πιο δροσερό μακιγιάζ για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

HerNewskl

Selena Gomez: Υιοθέτησε το μανικιούρ που θύμισε σε όλους μας milkshake

HerNewskl

Curlyage: Η νέα τεχνική που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλες τις προηγούμενες

HerNewskl