HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Yιοθέτησε το glazed donut makeup για βραδινά glam looks

Hailey Bieber

H Hailey Bieber έχει καταφέρει να γίνει πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες με το ξεχωριστό της στιλ και το μοναδικό της beauty look. Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι το “glazed donut” look, το οποίο έχει γίνει πλέον κλασικό. Αυτό το look περιλαμβάνει λαμπερό δέρμα και εκτυφλωτικό φινίρισμα σε χείλη, μάτια και νύχια.

Στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Τόκιο για τα εγκαίνια του ιστορικού Tiffany’s, η Hailey Bieber ξεχώρισε με το κομψό της στιλ. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε ένα chic bun, το οποίο δημιούργησε ο hairstylist Bryce Scarlett. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Mary Phillips, που είναι συνεργάτιδά της και πάντοτε δημιουργεί εντυπωσιακά looks. Η Hailey επέλεξε γήινες αποχρώσεις στα μάτια της, ενισχύοντας τη φυσική της ομορφιά με γενναίες δόσεις highlighter στα ζυγωματικά. Στα χείλη της επέλεξε ένα glossy φινίρισμα, προσθέτοντας λάμψη στο look της.

Hailey Bieber: Yιοθέτησε το glazed donut makeup για βραδινά glam looks

Το μανικιούρ της Hailey Bieber ήταν επίσης ξεχωριστό, καθώς ήταν “matchy” με τα διαμαντένια της σκουλαρίκια και το κόσμημά της. Υιοθέτησε ένα french manicure με τη βάση σε clean χρώμα και τα tips σε κίτρινο χρώμα, ακολουθώντας την ίδια αισθητική με τον πολύτιμο λίθο.

Η Hailey Bieber συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και να είναι πηγή έμπνευσης για τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Hailey Bieber

Hailey Bieber: Υιοθέτησε το πιο classy office look

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Manicure: Tips για κοντά νύχια

Her News

Expensive Honey: To πιο πολυτελές χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι

HerNewskl

Ηair cycling: Η νέα τάση στα μαλλιά που έχει κατακλύσει στα social media

HerNewskl