HerNews.gr
Beauty

Tomato girl: Η τάση που ήρθε να αντικαταστήσει το strawberry makeup

Tomato girl

Το “tomato girl” make up είναι ένα από τα πιο φρέσκα trends που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Βασίζεται σε αναψοκοκκινισμένες και φυσικές αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα μιας ώριμης ντομάτας. Οι σκιές στα μάτια, τα χείλη, ακόμη και τα μάγουλα, φιλτράρονται μέσα από αυτό το φυσικό, φρέσκο και γεμάτο ζωντάνια χρώμα.

Tomato girl

Η Hailey Bieber είναι από τις πρώτες celebrities που υιοθέτησε αυτό το look, και δεν άργησε η Nicola Peltz-Beckham να την ακολουθήσει. Στο πρόσωπο της Hailey, το κόκκινο αναψοκοκκινισμένο ρουζ στα μάγουλα δίνει την αίσθηση ενός φυσικού κοκκινίσματος, σαν να έχει μόλις περπατήσει κάτω από τον ήλιο.

Τα μάτια επιλέγονται να είναι πιο υποτονικά, με ελαφρύ πέρασμα σκίας στις ίδιες αποχρώσεις και ίσως ελαφρύ eyeliner για έναν πιο ολοκληρωμένο look. Τα χείλη αποτελούν το κεντρικό σημείο του μακιγιάζ, με αναψοκοκκινισμένες αποχρώσεις που μπορεί να είναι matte ή glossy.

Tomato girl: Η τάση που ήρθε να αντικαταστήσει το strawberry makeup

Το κλειδί για την επιτυχία αυτού του look είναι η φυσικότητα. Το μακιγιάζ πρέπει να δείχνει σαν να είναι μέρος της επιδερμίδας, χωρίς βαριές βάσεις ή πολλαπλά layers προϊόντων. Είναι ένα από τα trends που υπογραμμίζουν τη φυσική ομορφιά και προσθέτουν μια φρέσκια, νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.

Tomato girl: Η τάση που ήρθε να αντικαταστήσει το strawberry makeup

Νεότερα Άρθρα

Κρέμες ματιών: 3 λάθη στην εφαρμογή τους και πώς να τις χρησιμοποιείτε σωστά

HerNewskl

Celestial manicure: Αυτό είναι το πιο ξεχωριστό μανικιούρ για τα Χριστούγεννα!

HerNewskl

Βρείτε την απόλυτη αντιηλιακή προστασία για το δέρμα και τα μαλλιά σας!

HerNewskl