HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Αυτό είναι το αγαπημένο της μολύβι χειλιών!

Hailey Bieber

Το “strawberry makeup” που πρωτοπαρουσίασε η Hailey Bieber έχει κερδίσει την προσοχή των it girls και έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Hailey Bieber

Η Hailey, ως πρωτοπόρος στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, αποκαλύπτει τα μυστικά του strawberry makeup σε ένα βίντεο στο TikTok.

Το βίντεο έχει ως αφορμή το λανσάρισμα του νέου προϊόντος της δικής της σειράς Rhodes, το Peptide Lip Treatment. Σε αυτό, η Hailey δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας του strawberry makeup με έμφαση στα χείλη. Αρχικά, κάνει περίγραμμα στα χείλη της χρησιμοποιώντας το Nyx Professional Makeup Slim Lip Pencil στην απόχρωση “Nude Truffle,” ένα προϊόν που είναι προσιτό στην τιμή και στη συνέχεια εφαρμόζει το Peptide Lip Treatment από τη δική της σειρά.

Με αυτά τα απλά βήματα, η Hailey πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα: ζουμερά και πλούσια χείλη που αποτυπώνουν τη φρεσκάδα και τη φυσικότητα της τάσης του strawberry makeup. Το βίντεο δείχνει πόσο εύκολο μπορεί να είναι να επιτευχθεί αυτό το εντυπωσιακό μακιγιάζ με μερικά απλά βήματα και προϊόντα που είναι εύκολα & προσιτά σε κάθε γυναίκα.

Hailey Bieber: Αυτό είναι το αγαπημένο της μολύβι χειλιών!

@haileybieber Strawberry Glaze Peptide Lip Treat launches 8/28 at 9am pst. 🍓☺️ @rhode skin ♬ original sound – Annie Korzen

Hailey Bieber: Μοιράστηκε τη συνταγή για το αγαπημένο smoothie του Justin – Τα θετικά οφέλη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 Βήματα για υπέροχα πόδια το φθινόπωρο

Her News

Gigi Hadid: Το chic minimal μακιγάζ για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl

Serum: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον ορό

Her News