HerNews.gr
Μόδα

Tote bag: Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουμε αυτή την τσάντα;

Αν ψάξετε για tote bag στο λεξικό, θα ανακαλύψετε ότι είναι “μια μεγάλη και δυνατή τσάντα”. Η ευελιξία της κάνει τη tote bag μια λειτουργική και μοντέρνα επιλογή τσάντας. Συνήθως, αυτές οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από ύφασμα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη κι έχουν πολλές χρήσεις.

Αν μας ρωτάτε, οι tote bags είναι κάτι περισσότερο από μεγάλες τσάντες για τη μεταφορά αντικειμένων. Είναι ένας τρόπος για να αποθηκεύετε πράγματα στο σπίτι και μετατρέπονται σε μια ευέλικτη θήκη σε μια στιγμή. Ποιος είναι λοιπόν ο σκοπός του να έχετε αυτή την τσάντα;

Χρησιμοποιήστε μια τσάντα tote για αγορές

Μπορεί να είναι αυτονόητο, καθώς οι tote bags ονομάζονται μερικές φορές tote shopping, αλλά η tote bag είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε αντικείμενα που έχετε αγοράσει στο σπίτι. Είτε πρόκειται για φαγητό από το μπακάλικο, κάποιες προσφορές για την ντουλάπα σας ή για τα τρία βιβλία στα οποία δεν θα μπορούσατε να πείτε όχι, αυτές οι τσάντες είναι ανθεκτικές και στιβαρές.

Χρησιμοποιήστε την τσάντα σας για τη δουλειά 

Οι tote bags είναι η τέλεια επιλογή για να μεταφέρετε τον φορητό σας υπολογιστή και τις σημειώσεις που  χρειάζεστε για σημαντικές συναντήσεις στη δουλειά. Εννοείται ότι χωράνε τα σημειωματάρια, το στυλό και τους φορτιστές σας. 

Χρησιμοποιήστε τη tote bag ως τσάντα παραλίας

Αυτές οι τσάντες είναι ιδανικές για ημερήσιες εκδρομές στην παραλία ως ένας τρόπος για να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα για την παραλία σας. Σίγουρα χωράει η πετσέτα σας, το αντηλιακό, το νερό και τα μαγιό σας.

Χρησιμοποιήστε την τσάντα σας ως χώρο αποθήκευσης στο σπίτι

Εάν επενδύσατε πρόσφατα σε μερικές χαριτωμένες και πολύχρωμες τσάντες ή είστε αρκετά τυχερές που έχετε ένα απόθεμα, αλλά δεν έχετε ιδέα τι να τις κάνετε, σκεφτείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως μέσο αποθήκευσης. Κρεμάστε τις σε γάντζους στο μπάνιο για να διατηρήσετε όλα μαζί τα προϊόντα περιποίησης σας. Βρείτε ένα ράφι του γραφείου, τοποθετήστε την εκεί με όλα τα σημαντικά έγγραφα.

Φθινόπωρο: Συμβουλές μόδας για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτό είναι το φόρεμα από τα Zara που έγινε viral για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

HerNewskl

Dua Lipa: Φόρεσε το τολμηρό μπικίνι που σχεδίασε για τον Οίκο Versace

HerNewskl

Πιτζάμες: Το πιο στιλάτο και άνετο δώρο για εσένα και τις φίλες σου!

HerNewskl