HerNews.gr
Μόδα

Φθινόπωρο: Συμβουλές μόδας για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας

Καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο, υπάρχουν νέες ευκαιρίες για να ανανεώσετε την περσινή φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα με διασκεδαστικές και συναρπαστικές εμφανίσεις. Αγκαλιάστε το προσωπικό σας στιλ κι ενσωματώστε νέες τάσεις ακολουθώντας αυτές τις απαραίτητες συμβουλές μόδας για το φθινόπωρο.

Στις μεταβατικές εποχές μπορεί να είναι δύσκολο να ψωνίσετε, εξαιτίας του καιρού, αλλά όσο ακολουθείτε αυτά τα φθινοπωρινά πρότυπα μόδας, θα παραμείνετε κομψές όλο το φθινόπωρο.

1. Αξιοποιήστε στο έπακρο την γκαρνταρόμπα σας με layreing

Εάν θέλετε να διατηρήσετε μια φθινοπωρινή caspule γκαρνταρόμπα, τότε θα πρέπει να επενδύσετε σε κομμάτια που μπορείτε να κάνετε με αυτά layering. Τα henley και τα μακρυμάνικα μπλουζάκια ταιριάζουν υπέροχα κάτω από τα πουλόβερ και τα γιλέκα. Τα hoodies κάτω από τις καμπαρντίνες δημιουργούν μια χαλαρή, αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Και, όσο περισσότερα κομμάτια έχετε που μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή μαζί, θα σας δώσουν καλύτερες επιλογές για ρούχα, καθώς η θερμοκρασία κυμαίνεται κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

2. Ξεκινήστε μια φθινοπωρινή συλλογή καλσόν

Ένα καλσόν μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα καλοκαιρινά ρούχα στις αρχές του φθινοπώρου. Μπορούν επίσης να προσθέσουν ένα διασκεδαστικό ποπ χρώμα ή υφή στα γυναικεία φθινοπωρινά ρούχα που θα τα κάνουν να φαίνονται φρέσκα καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.

3. Κάντε τα ρούχα να φαίνονται φρέσκα με αξεσουάρ για δροσερό καιρό

Το φθινόπωρο είναι η ώρα να αξιοποίησετε εκείνα τα ξεχασμένα αξεσουάρ. Μερικά φθινοπωρινά αξεσουάρ που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα κλασικό μπλουζάκι και τζιν είναι το κασκόλ, οι ζώνες, τα καπέλα, τα γάντια και τα γιλέκα.

4. Προσθέστε χρώματα

Εμπνευστείτε από την εποχή κι ενσωματώστε τυπικά χρώματα του φθινοπώρου στην γκαρνταρόμπα σας. Τώρα, τα πορτοκαλί, τα μοβ, τα καφέ και τα μουσταρδί δεν χρειάζεται να είναι τα μόνα χρώματα που φοράτε. Όμως, μπορούν να συμπληρώσουν τον κόσμο γύρω σας καθώς τα φύλλα αλλάζουν και οι διακοσμήσεις του Halloween αρχίζουν να εμφανίζονται.

5. Αγκαλιάστε το statement πανωφόρι

Το πραγματικό φθινοπωρινό κομμάτι που πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σας είναι μια σειρά από statement παλτό. Μιλάμε για φλις, ψεύτικη γούνα, δέρμα, σουέτ, σχεδόν ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε.

6. Ελέγξτε την γκαρνταρόμπα σας για τα απαραίτητα του φθινοπώρου

Βεβαιωθείτε ότι η γκαρνταρόμπα σας περιλαμβάνει μερικά από τα απαραίτητα για το φθινόπωρο πριν ξεκινήσει η σεζόν. Ρούχα όπως ζιβάγκο, πουλόβερ, κολάν και μακρυμάνικα μπλουζάκια είναι σημαντικά στοιχεία. Έτσι θα έχετε ζεστά και κομψά outfits για την εποχή.

Τα μακριά σκουλαρίκια είναι η νέα τάση στα κοσμήματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Prada: Το πρώτο «διπλό» show μάγεψε τον πλανήτη

Her News

Τα πιο άνετα outfit για ένα ταξίδι

Her News

Πρωτοχρονιά = δώρα! Η GIFT CARD by Digalakis είναι το ωραιότερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Her News