HerNews.gr
Ελλάδα

Tραγωδία στα Τέμπη: Μέχρι το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τις αποζημιώσεις των θυμάτων

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι το μεσημέρι το πλαίσιο στήριξης των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών από το δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αποζημιώσεις θα ανακοινωθούν με γραπτή ανακοίνωση από τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, ενώ για την κατάρτιση του πλαισίου των αποζημιώσεων και των μέτρων στήριξης έχουν εργαστεί τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Παιδείας.

Ακόμη, περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημίωσης, δυνατότητα μετεγγραφής σε φοιτητές και στήριξη των οικογενειών.

Την Πέμπτη, στο υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της κυβέρνησης «προτεραιότητα έχει πάντα η στήριξη των συγγενών των θυμάτων, η οικονομική στήριξη, αλλά και η ηθική και η ψυχολογική στήριξη. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν άμεσα και με τη διακριτικότητα που αυτό απαιτεί».

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κορονοϊός: 2.633 νέα κρούσματα, 43 νέοι θάνατοι, 479 διασωληνωμένοι

Her News b

Ψηφίστηκε η τροπολογία με τα τρία μέτρα κατά της ακρίβειας

HerNews ka

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην επιδότηση νοικοκυριών που θερμαίνονται με ρεύμα»

HerNews ka