HerNews.gr
Ελλάδα

Tραγωδία στα Τέμπη: Μέχρι το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τις αποζημιώσεις των θυμάτων

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι το μεσημέρι το πλαίσιο στήριξης των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών από το δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αποζημιώσεις θα ανακοινωθούν με γραπτή ανακοίνωση από τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, ενώ για την κατάρτιση του πλαισίου των αποζημιώσεων και των μέτρων στήριξης έχουν εργαστεί τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Παιδείας.

Ακόμη, περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημίωσης, δυνατότητα μετεγγραφής σε φοιτητές και στήριξη των οικογενειών.

Την Πέμπτη, στο υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της κυβέρνησης «προτεραιότητα έχει πάντα η στήριξη των συγγενών των θυμάτων, η οικονομική στήριξη, αλλά και η ηθική και η ψυχολογική στήριξη. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν άμεσα και με τη διακριτικότητα που αυτό απαιτεί».

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Νίκη Κεραμέως: Έχουμε «οδικό χάρτη» για να πάμε στα 950 ευρώ τον κατώτατο μισθό μέχρι το 2027

georgegsp

Κακοκαιρία Elias: Οι 10 περιοχές με μεγάλο ύψος βροχής – Αύριο χτυπάει στην Αττική

HerNews ka

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Στράτος Κοσμόγλου

georgegsp