HerNews.gr
Social News

Travis Barker: «Έλουσε» με λουλούδια την Kourtney Kardashian για την γιορτή της μητέρας

Η Kourtney Kardashian Barker απολαμβάνει την πρώτη της γιορτή της μητέρας ως μαμά τεσσάρων παιδιών.

Η συνιδρυτής του Lemme, πλημμύρισε με λουλούδια από τον σύζυγό της Travis Barker για την περίσταση της 12ης Μαΐου, την πρώτη τους από τότε που καλωσόρισαν τον γιο της Rocky Thirteen τον Νοέμβριο.

Ο 48χρονος Travis Barker απέτισε επίσης ένα γλυκό φόρο τιμής στη σύζυγό του στο Instagram, αποκαλώντας την «την καλύτερη φίλη και σύντροφό μου». «Τα παιδιά μας είναι τόσο τυχερά που σε έχουν», συνέχισε ο Travis την ανάρτησή του για την Ημέρα της Μητέρας. «Σε ευχαριστώ που γέμισες το σπίτι μας με αγάπη, γέλιο και χαρά. Σε αγαπώ για πάντα και πάντα η γυναίκα μου @kourtneykardash».

Το αφιέρωμα του Travis Barker συνόδευσε πολλά αξιολάτρευτα στιγμιότυπα της Kourtney με το αγοράκι τους.

Kourtney Kardashian rocky mothers day 05 12 24 instagram Travis barkerΤο καρουζέλ περιείχε επίσης μια φωτογραφία της Kourtney να κρατά το μικροσκοπικό πόδι του Rocky και μια φωτογραφία του ζευγαριού να αγκαλιάζεται σε μια βάρκα.

Μαζί με το ότι γέμισε το σπίτι τους με τεράστιες ανθοδέσμες και επιδείξεις με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα που κόβουν την ανάσα, ο Travis Barker κέρασε επίσης τη σύζυγό του μια κινηματογραφική βραδιά “κάτω από τα αστέρια και το φεγγάρι”, με την Kourtney να μοιράζεται ένα απόσπασμα από το ρομαντικό σκηνικό τους βλέποντας το Blended του 2014 στο Instagram της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

Kourtney Kardashian rocky mothers day 05 12 24 instagram Travis barker

Το ζευγάρι – που  παντρεύτηκε  το 2022 – ανακοίνωσε ότι θα υποδεχόταν ένα αγοράκι κατά τη διάρκεια της  γιορτής για την αποκάλυψη του φύλου.

Η Kourtney Kardashian ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της νωρίτερα τον ίδιο μήνα κρατώντας μια χειρόγραφη πινακίδα στη συναυλία του συζύγου της.

Εβδομάδες πριν καλωσορίσει το αγοράκι τους, η Kourtney απηύθυνε μια «ιατρική έκτακτη ανάγκη» στην οποία υποβλήθηκε μετά από μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο.Ο Travis Barker ευχαριστεί τη σύζυγό της Kourtney Kardashian για τα γενέθλιά της Δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το χέρι της να κρατά το χέρι του συζύγου της, προσθέτοντας ότι είναι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό της που έσπευσε στο πλευρό της από την περιοδεία για να είναι μαζί της στο νοσοκομείο και να την φροντίσει.

Kourtney Kardashian: Το ταξίδι «έκπληξη» που της έκανε ο Travis Barker για τα γενέθλιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: “Αγαπώ όλο τον κόσμο, ακόμη κι αυτούς που με έβλαψαν”

Her News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλεί τους νέους μέσω Tik Tok να ψηφίσουν ότι θέλουν, αρκεί να μην απέχουν!

Her News

Ελένη Μενεγάκη: Ευχήθηκε στον εαυτό της με μια ανάρτηση!

Her News b