HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Το ταξίδι «έκπληξη» που της έκανε ο Travis Barker για τα γενέθλιά της

Η Kourtney Kardashian μοιράζεται μια εσωτερική ματιά στις διακοπές των γενεθλίων της.

Η σταρ των Kardashians, η οποία έκλεισε τα 45 στις 18 Απριλίου, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι της με τον σύζυγό της Travis Barker στα Stories της στο Instagram την Κυριακή 21 Απριλίου.

«Το U πέταξε μακριά», έγραψε η Kardashian σε μια φωτογραφία με ασημένια μπαλόνια που υποτίθεται ότι έγραφαν τη λέξη «Kourt» δίπλα στα σκαλιά για ένα ιδιωτικό τζετ.

Στη συνέχεια, της δημοσίευσε ξανά την ανάρτηση γενεθλίων του Travis Barker, η οποία περιείχε μια φωτογραφία τους να φιλιούνται μπροστά στο τζετ κρατώντας το αγοράκι τους Rocky, 5 μηνών.Φωτογραφίες από τα γενέθλια της Kourtney Kardashian για διακοπές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών μοιράστηκε στη συνέχεια ένα βίντεο με έναν τιρκουάζ ωκεανό που τραβήχτηκε από μια βάρκα μαζί με το τραγούδι του Nat King Cole “Calypso Blues”.

Στη συνέχεια, η Kardashian μοιράστηκε ένα ονειρικό στιγμιότυπο από μια θέα του ηλιοβασιλέματος πάνω από τον ωκεανό, με έναν πορτοκαλί ουρανό, ομπρέλες παραλίας και ήρεμα κύματα.

Φωτογραφίες από τα γενέθλια της Kourtney Kardashian για διακοπές.

Φωτογραφίες από τα γενέθλια της Kourtney Kardashian για διακοπές.«Χρόνια πολλά στην όμορφη σύζυγό μου, την αδελφή ψυχή και τον καλύτερο φίλο μου για πάντα», έγραψε ο Travis Barker κάτω από την ανάρτησή του στις 18 Απριλίου από τις διακοπές. «Σ’ αγαπώ, μου αρέσει η κοινή μας ζωή. Σε ευχαριστώ που είσαι η πιο καταπληκτική σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος. Ακολουθούν πολλά ακόμη χρόνια περιπέτειας μαζί».

Η ανάρτηση περιλάμβανε πολλά στιγμιότυπα της Kardashian. Εμφανίστηκε επίσης να κοιμάται κρατώντας ένα σταυρόλεξο και κάθεται δίπλα στον Barker σε ένα γιοτ.

«Ο σύζυγος των ονείρων μου. Λατρεύω τη ζωή μας!!», σχολίασε κάτω από την ανάρτηση.

Εκτός από τον Rocky, η Kourtney είναι επίσης μητέρα της Penelope Scotland, του Mason Dash, και του Reign Aston, τους οποίους μοιράζεται με τον πρώην Scott Disick.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μυριέλλα Κουρεντή: “Έγραφαν ότι είμαι έγκυος και ότι κατάγομαι από την Αλβανία”

Her News b

Justin & Hailey Bieber: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους στην Ιαπωνία

HerNews ka

Θάλεια Ματίκα: Βιώνει ώρες αγωνίας – έζησε τον πύρινο εφιάλτη μαζί με την οικογένεια της

Her News b