HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζένη Μπαλατσινού: “Μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ”

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Τζένη Μπαλατσινού

Η ίδια έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και αναφέρθηκε στα επιχεριηματικά της πλάνα αλλά και το πώς άλλαξε η ζωή της με τα παιδιά της. Πιο συγκεκριμενα η Τζένη Μπαλατσινού είπε ότι:

“Μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ. Ασχολούμαι με τέσσερα διαφορετικά projects, έχω τέσσερα παιδιά αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βάζω μικρούς στόχους, να τους πετυχαίνω, να σκέφτομαι πιο δημιουργικά. Γιατί και η ζωή ένα ταξίδι είναι!”

Τζένη Μπαλατσινού

Κλείνοντας, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “εχω φύγει από την τηλεόραση εδώ και τρία χρόνια, δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Είχα κάνει το GNTM μόλις είχε πρωτοβγεί, είχα περάσει πολύ ωραία. Τώρα υπάρχουν τόσοι άνθρωποι πολύ καλοί και σημαντικοί που μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα. Ποτέ δεν λέω ποτέ για την επιστροφή, αλλά αυτή τη στιγμή όχι”.

 

Νεότερα Άρθρα

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά»

HerNews ka

Σασμός: Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης; – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Her News b

Θάλεια Ματίκα: «Δεν έχω γκουγκλάρει το όνομα μου ποτέ»

Her News b