HerNews.gr
Διεθνή

Τζούλια Φοξ: Δεν θα πιστέψετε πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ

Η Τζούλια Φοξ, Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια που στα 18 της ήταν η πιο διάσημη κυρίαρχη στο Χόλιγουντ, επιβεβαίωσε ότι ασκεί την αγαμία και δεν έχει κάνει σεξ εδώ και δυόμισι χρόνια.

Η ομολογία της Τζούλια Φοξ ήρθε ως απάντηση σε μια διαφήμιση που δημοσιεύτηκε από την εφαρμογή γνωριμιών Bumble, η οποία ανέφερε ότι «ο όρκος αγαμίας δεν είναι η απάντηση».

Αυτό συγκέντρωσε την ανταπόκριση από την Τζούλια Φοξ , η οποία έκανε την αποκάλυψη.

«2,5 χρόνια αγαμίας και ποτέ δεν ήταν καλύτερα για να είμαι ειλικρινής», έγραψε στο X (Twitter) η Τζούλια Φοξ, η οποία διατήρησε ένα ρομαντικό ειδύλλιο με τον Κάνιε Γουεστ μετά το διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Η ηθοποιός, που ήταν παντρεμένη με τον Πίτερ Αρτέμιεβ, παραδέχτηκε ότι δεν είχε ποτέ σεξ με τον Κάνιε Γουέστ.fox

Ο τραγουδιστής Κρεγκ Ντέιβιντ , ένας άλλος διάσημος που έχει εγκαταλείψει το σεξ και ασκεί την αγαμία, παραδέχτηκε ότι από τότε που δεν έκανε σεξ είναι πολύ πιο δημιουργικός.

Το σχόλιό της έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας τα 30 χιλιάδες likes, ενώ πολλές γυναίκες συμφώνησαν μαζί της.

«Είναι 5 χρόνια για μένα και πραγματικά, το αγαπώ», γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος προσθέτει: «Εορτασμός 8 χρόνων, χωρίς δράματα, χωρίς μίσος. Επιτέλους αγαπώ κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου».

«Το σεξ για εμένα ήταν πάντα μονόπλευρο, αλλά νομίζω πως όλες οι γυναίκες μπορούν να το πουν αυτό. Το βλέπω σαν ανάγκη. Και σκέφτομαι πως “αν δεν το χρειάζομαι, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει”», είχε δηλώσει παλαιότερα.

«Είμαι πραγματικά αναίσθητη σε αυτό το θέμα. Δεν το βλέπω σαν κάτι το συναρπαστικό. Μπορώ να μείνω και χωρίς αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δήλωσε μάλιστα, πως απολαμβάνει περισσότερο να «πίνει ayahuasca» (ένα νοτιοαμερικανικό ναρκωτικό που συνήθως παρασκευάζεται σε τσάι και μπορεί να κάνει κάποιον να έχει παραισθήσεις) παρά να κάνει σεξ.

«Μου αρέσει πολύ περισσότερο η ιδέα να πιω ayahuasca και να δω τον Θεό. Για εμένα αυτό είναι συναρπαστικό. Το σεξ είναι ασήμαντο», τόνισε η Τζούλια Φοξ.

Κάνιε Γουέστ: Η Τζούλια Φοξ λέει ότι το ειδύλλιο της μαζί του επηρέασε αρνητικά την καριέρα της ως ηθοποιός

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Ο πατέρας της είναι βαριά άρρωστος και βρίσκεται στο νοσοκομείο με μόλυνση

HerNews ka

Μαρία Μενούνος: Περιμένει το πρώτο της παιδί μετά από 10 χρόνια προσπαθειών

Her News

Kendall Jenner: Μεταμφιέστηκε σε διάσημη κούκλα!

HerNewskl