HerNews.gr
Fitness

Victoria Beckham: Αποκαλύφθηκε η άκρως «πειθαρχημένη» και αυστηρή διατροφή της

Η Victoria Beckham είναι «πολύ πειθαρχημένη» σχετικά με τη διατροφή της. Η σχεδιάστρια μόδας εξήγησε στην Grazia σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη ότι «εργάζεται σκληρά» για να διατηρήσει την εμφάνισή της.

«Έτσι φαίνομαι», είπε. «Θα κάνω το καλύτερο από αυτό».Βικτόρια ΜπέκαμΚαι πρόσθεσε: «Είμαι πολύ πειθαρχημένη με τον τρόπο που τρώω, τον τρόπο που γυμνάζομαι και τον τρόπο που δουλεύω. Αυτή είμαι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Victoria Beckham είπε ότι δεν «ενοχλείται» από σχόλια σχετικά με το βάρος της όπως παλιά.

«Μου αρέσει να πίνω ένα ποτό και δεν θα είμαι μια από αυτούς τους τύπους “Αχ, υπάρχουν πάρα πολλές θερμίδες σε ένα ποτήρι κρασί”», είπε. «’Ο,τι να ‘ναι. Η ζωή είναι πολύ μικρή. Ας περάσουμε όμορφα».Victoria Beckham και David BeckhamΗ αποκάλυψή της έρχεται πέντε μήνες αφότου ο σύζυγός της, David Beckham, αποκάλυψε στους ακροατές του «Ruthie’s Table 4» ότι η τραγουδίστρια «έτρωγε το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια».

«Από τότε που τη γνώρισα τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό. Πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό».

«Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν στην πραγματικότητα όταν ήταν έγκυος με τη Harper και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα», συνέχισε στο επεισόδιο podcast του Δεκεμβρίου 2023. «Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια».Victoria Beckham και David Beckham

Βικτόρια ΜπέκαμΕνώ ο David δεν «θυμόταν τι ήταν», αστειεύτηκε: «Δεν το έφαγε ξανά από τότε».

Το 2019, η Victoria είπε στην Telegraph ότι καταναλώνει τέσσερα αβοκάντο την ημέρα σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το δέρμα της «λαμπερό».

Όταν γεννήθηκε τον Brooklyn το 1999, η φιγούρα της νέας μαμάς μετά τον τοκετό επικρίθηκε δημόσια.Victoria Beckham, David Beckham και παιδιά«Η πρώτη μου έξοδος ήταν σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας, με βέλη που έδειχναν πού έπρεπε να χάσω βάρος», είπε η Victoria στη συνέντευξη. «Αυτά τα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν το πώς αισθάνεστε και συμπεριφέρεστε».

Η Victoria είπε: «Έχω βρει τη δική μου ισορροπία ανάμεσα στο να θέλω να διασκεδάζω και να είμαι πειθαρχημένη σχετικά με την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. … Απλώς ξέρω τι λειτουργεί για μένα».

Victoria Beckham: Καμαρώνει για τον σύζυγό της και δεν το κρύβει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χάσιμο βάρους: Μύθοι και οι αλήθειες που κρύβονται πίσω τους

HerNews ka

Γυμναστική στο σπίτι: Οδηγός για επίπεδη κοιλιά

Her News b

3 Ασκήσεις για δυνατά χέρια

Her News