HerNews.gr
Social News

Victoria Beckham: Καμαρώνει για τον σύζυγό της και δεν το κρύβει

Ο David και η Victoria Beckham βρίσκονται εδώ και καιρό στο προσκήνιο ως ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο. Από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού το 1997, έχουν δημιουργήσει άφθονα πρωτοσέλιδα για τον έναν ή τον άλλο λόγο, με το μερίδιο ιδιοκτησίας του David στο Major League Soccer Club Inter Miami να προσελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής.

Αλλά το Σάββατο, ο David και η Victoria δημιούργησαν εντυπώσεις για έναν άλλο λόγο. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 1999, έκανε γυμναστική στο σπίτι το Σαββατοκύριακο και η Victoria θέλησε να κάνει ένα “δώρο” στους ακόλουθούς της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συζύγου της χωρίς μπλούζα.

Στα 48 του χρόνια, ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταλαβαίνει στην ηλικία του ότι το γυμναστήριο δεν είναι πρόταση: είναι απαίτηση.

Η Victoria είναι σαφώς εντυπωσιασμένη με τη δουλειά του και το καλλίγραμμο σώμα του. Στο Instagram, η πρώην Spice Girl έγραψε στη λεζάντα σε μια φωτογραφία του συζύγου της λέγοντας «Πρωινή προπόνηση του Σαββάτου με αυτόν τον κατάλληλο τύπο» και ολοκλήρωσε λέγοντας αστειευόμενη «Παρακαλώ, φιλάκια».

Μια απάντηση κάτω από την ανάρτηση της Victoria σημείωσε ότι «ο τρόπος που η Victoria δείχνει τον σύζυγό της και τονώνει την αυτοεκτίμησή του όταν δεν χρειάζεται πραγματικά» είναι απόδειξη της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της.

Οι Beckham συνεχίζουν να εμπνέουν και να προκαλούν έντονες αντιδράσεις όπου κι αν πάνε, με την αγάπη τους να αποτελεί έμπνευση για πολλούς σε όλο τον κόσμο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω καθαρισμό προσώπου και να μην βάλω κρέμες»

Her News b

Ρούλα Ρέβη: «Δεν μεγαλώνεις εσύ» – Η ανάρτηση για τα γενέθλια του Αποστόλη Τότσικα

Her News

Μπέττυ Μαγγίρα: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Δημήτρη Μάζη – «Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στη ζωή μου»

Her News