HerNews.gr
Διεθνή

Victoria & David Beckham: Νέο βιβλίο φέρνει στο “φως” εκρηκτικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι

«The House of Beckham: Money, Sex and Power», το βιβλίο του Tom Bower για το ζευγάρι των σούπερ σταρ David Beckham και Victoria Beckham , φέρνει στο φως εκρηκτικές αποκαλύψεις για έναν από τους πιο διάσημους γάμους στον κόσμο.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου, ισχυρίζεται σε μια προεπισκόπηση που δημοσίευσε η The Mirror ότι η Victoria Beckham χαστούκισε τον σύζυγό της, David, «δυνατά στο πρόσωπο» μετά από τους ισχυρισμούς ότι είχε σχέση με τη Rebecca Loos, την τότε προσωπική του βοηθό.

«Μόλις τελείωσε το σόου, εξαφανίστηκαν στη βίλα τους… ενώ όλοι κοιμόντουσαν, ένας δημοσιογράφος κοίταξε έξω από το παράθυρο της βίλας των Beckham. Η Victoria χτυπούσε δυνατά τον David στο πρόσωπο. Ο David, διάσημος για το ότι θυμώνει πολύ εύκολα, δεν ανταπέδωσε», λέει ο Tom Bower.Ο David και η Victoria μίλησαν για την «πιο δύσκολη περίοδο» τους στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Η απόφαση της Rebecca Loos να δημοσιοποιήσει τον δεσμό της με τον David Beckham, κάτι που ο πρώην ποδοσφαιριστής αρνείται, οδήγησε τη Victoria να πει στο ντοκιμαντέρ του Netflix ότι η κατάληξη ήταν η «πιο δύσκολη περίοδος» του ζευγαριού: «Ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου».

Η Rebecca Loos πούλησε την ιστορία της σχέσης της με τον David Beckham στο «News of the World» αφού απολύθηκε από το πρακτορείο SFX του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Λίγο αργότερα ο David και η Victoria πραγματοποίησαν ρομαντικές διακοπές στην Κουρσεβέλ για να δείξουν στον κόσμο ότι όλα ήταν καλά μεταξύ τους.

«Υπήρχαν μερικές φρικτές ιστορίες που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ήταν η πρώτη φορά που η Victoria κι εγώ είχαμε βιώσει τέτοιου είδους πίεση στον γάμο μας», παραδέχεται ο ίδιος ο Beckham στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Julia Fox: Ισχυρίζεται ότι δεν είχε ερωτική επαφή στη σύντομη σχέση με τον Kanye West: «Δεν ήταν για αυτό»

HerNews ka

Χαβάη: Από κολώνες ηλεκτροδότησης φέρεται να ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά – Στους 99 οι νεκροί

HerNews ka

Angelina Jolie: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το νέο της κατάστημα που θα διοικείται από σεφ πρόσφυγες και μετανάστες

HerNews ka