HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Καγιά: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της που “έφυγε” από τη ζωή – «Του αφιερώνω αυτή την ταινία»

Η Βίκυ Καγιά βίωσε μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της πριν από λίγο καιρό καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της. 

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση για την πρεμιέρα της ταινίας «Πολύδροσο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη στην οποία πρωταγωνιστεί, η Βίκυ Καγιά ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην αναφερθούν στο δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του πατέρα της.«Είναι ημέρα χαράς σήμερα. Είμαι συναισθηματικά περίεργα αυτή την περίοδο. Είναι τεράστια η τιμή και η συγκίνηση να είμαι υποψήφια στα κινηματογραφικά βραβεία, όπου θα είναι και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Έτσι είναι η ζωή, αλλά μην πιάσουμε τα δυσάρεστα σήμερα. Είναι μέρα χαράς, είναι μια προσπάθεια συλλογική που όλοι δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά για αυτή την ταινία και αξίζει να μιλάμε μόνο για αυτό σήμερα. Αφιερώνω αυτή την ταινία στη μαμά μου και τον μπαμπά μου, που “έφυγε” πρόσφατα».

Κλείνοντας η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι τα παιδιά του σύζύγου της, Ηλία Κρασσά, βρέθηκαν στην πρεμιέρα για να παρακολουθήσουν την ταινία όπου πρωταγωνιστεί.

Ανείπωτη θλίψη για τη Βίκυ Καγιά: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανανεώνει τη συνεργασία της με το MEGA

Her News

Ταξί: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του παιχνιδιού με τον Διονύση Ατζαράκη

Her News b

Τριαντάφυλλος: «Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στεναχώρησα»

HerNews ka