HerNews.gr
Social News

Ανείπωτη θλίψη για τη Βίκυ Καγιά: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

Βίκυ Καγιά-hernews

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της. Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια η οποία δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά το μεσημέρι της Τετάρτης 24/4 ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον πολυαγαπημένο της πατέρα και έγραψε «Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’ αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Gossip-tv η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει για τη ρήξη στη σχέση της με τους γονείς της, όταν τους ανακοίνωσε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με τη Νομική στην ηλικία των 18 ετών και αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό.

«Ούτε γράμμα δεν μου στέλνανε. Δεν τους δικαιολογώ γιατί, αφού ήταν αυτή η δικιά μου η απόφαση, η εμμονή να κάνω Νομική επειδή κάτι μπορεί να αρέσει σε κάποιον γονιό ή κάποια οικογένεια δεν τους δικαιολογώ.Εγώ θα είμαι δίπλα στην Μπιάνκα και στον Κάρολο, σε ό,τι θέλει να κάνει, φυσικά και θα βοηθήσω να καταλάβει πιο είναι το σωστό αλλά θα την αφήσω να το δοκιμάσει», ανέφερε πριν από μερικά χρόνια η παρουσιάστρια.Το διαζύγιο των γονιών της & η σχέση με την μητέρα της

«Ήμουν 17. Μόνο πάρτι που δεν κάναμε τότε. Ευτυχώς που χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν, απλά έμεναν μαζί για τα παιδιά. Υπήρχαν πολλές εντάσεις. Δεν ήταν ευτυχισμένοι μαζί. Δεν ζήσαμε ακραίες καταστάσεις αλλά στην ατμόσφαιρα υπήρχε συνέχεια μία γκρίνια, μία ειρωνεία, φωνές. Δεν ήταν χαρούμενοι. Οπότε ανακουφιστήκαμε όλοι τότε. Και σε πληροφορώ ότι οι σχέσεις τους από τότε που χώρισαν μέχρι σήμερα είναι πολύ καλές», είπε η Βίκυ Καγιά για το διαζύγιο των γονιών της.

Βίκυ Καγιά: Τι ισχύει τελικά για τα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Ηλία Κρασσά;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζουν live στο Instagram

Her News b

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Όσα δήλωσε για τη συμμετοχή της στη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Βόλο που συζητήθηκε

HerNews ka

Λάουρα Νάργες: Eπέστρεψε στην ραδιοφωνική εκπομπή μετά από τέσσερις μήνες!

Her News b