HerNews.gr
Slider Ψυχαγωγία

Βοτανικός: Ετοιμάσου για αξέχαστες νύχτες με τον Γιώργο Σαμπάνη!

Αν ψάχνεις για αξέχαστες βραδιές στη νυχτερινή Αθήνα, δε χρειάζεται να κοιτάξεις πιο μακριά από την Ιερά Οδό! Από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ο αγαπημένος ερμηνευτής και δημιουργός Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει για τρίτη χρονιά στον ανανεωμένο «Βοτανικό» και είναι έτοιμος να σε ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ιερά Οδός 72 θα γεμίσει με το κοινό που ανυπομονεί για άλλη μία σειρά από απίστευτα 
sold out βράδια.

Ο Σαμπάνης, με τη μοναδική του φωνή και τα τραγούδια που σε κάνουν να θες να τραγουδήσεις κι εσύ μαζί του δυνατά, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του. Και όχι μόνο για το ταλέντο του στο τραγούδι, αλλά και για την ικανότητά του να γράφει μουσική που συγκινεί το κοινό του, κάθε φορά με έναν μοναδικό τρόπο.

Αν έχεις ακούσει έστω και ένα κομμάτι του, ξέρεις ακριβώς τι λέμε!

Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα είναι μόνος του στην πίστα. Μαζί του θα εμφανιστεί ο Γιώργος Κακοσαίος, ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης που έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές του κοινού με τη φωνή και τα τραγούδια του. Ο Κακοσαίος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το πάθος που βγάζει στη σκηνή, και αν δεν τον έχεις ακούσει ζωντανά ακόμα, αυτή είναι η ευκαιρία σου να τον δεις σε μια εμφάνιση που υπόσχεται να είναι ξεχωριστή.

Τέλος, το υπόλοιπο line-up, κλέβει επίσης τις εντυπώσεις.

Οι Kings, το συγκρότημα που πάντα ξέρει πώς να ανεβάζει τη διάθεση του κοινού, θα είναι εκεί για να προσθέσουν τον δικό τους μοναδικό ήχο στο σχήμα. Με επιτυχίες που όλοι αγαπάμε και ένα vibe που δεν συγκρίνεται, είναι σίγουρο ότι θα κάνουν κάθε βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή.

Το σχήμα συμπληρώνουν η Φαίη Θεοχάρη, η Κλάβδια, η Νατάσα Key και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, όλοι έτοιμοι να σου παρουσιάσουν ένα πλήρες πρόγραμμα που θα καλύψει κάθε μουσικό γούστο. Από δυναμικές ερμηνείες μέχρι πιο αισθαντικές στιγμές, θα βρεις τα πάντα σε αυτό το μουσικό σχήμα φέτος.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια αυτής της φανταστικής παραγωγής ανήκει στον Κωνσταντίνο Παλάκα, που έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Οι χορογραφίες, το σχεδιασμός των κοστουμιών, καθώς και οι aerial χορογραφίες είναι δουλειά μιας ταλαντούχας ομάδας, που περιλαμβάνει τη Ζαφειρία Σαάπογλου, τη Μαργαρίτα Καραπέτη και την Κατερίνα Ποζίδου. Όλα αυτά υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Γκάνιου.

Αν είσαι φαν των νυχτερινών εξόδων και θες να ζήσεις μια εμπειρία που συνδυάζει τη μουσική και το θέαμα, ο «Βοτανικός» είναι το μέρος που πρέπει να βρεθείς. Το διάσημο αυτό νυχτερινό κέντρο, το οποίο έχει γίνει σύμβολο της νυχτερινής ζωής της Αθήνας από τότε που άνοιξε το 2003, συνεχίζει να φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το γεγονός ότι ο Σαμπάνης επιστρέφει για τρίτη χρονιά λέει πολλά για την επιτυχία του στο χώρο και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Κλείσε τραπέζι στο σχήμα Σαμπανης – Κακοσαιος στο Βοτανικό και ετοιμάσου για αξέχαστες νύχτες γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αιμιλιανός Σταματάκης: Ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος»

georgegsp

Perfect Match: Το Netflix ανανεώνει το επιτυχημένο reality για 3η σεζόν

HerNews ka

Αντετοκούνμπο – Rise: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας

HerNewskl