HerNews.gr
Ταξίδια

Βρήκαμε τα πιο φθηνά νησιά! Ανάμεσα τους και ένα Ελληνικό

island

Εάν είσαι από αυτούς που κανονίζουν από νωρίς τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε νησιά ήρθε η ώρα να σκεφτείς κάποια πράγματα. Ο οικονομικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός όταν αναζητάμε το κατάλληλο μέρος για να διασκεδάσουμε και να ξεκουραστούμε.

Ποια είναι λοιπόν τα φθηνότερα νησιά που μπορείς να επισκεφτείς;

Νησιά Turks & Caicos, Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό το νησί βρίσκεται στη Βρετανική Υπερπόντια Επικράτεια.Είναι ένα αρχιπέλαγος στον Ατλαντικό Ωκεανό που διαθέτει λευκή άμμο και τιρκουάζ θαλασσινά νερά. Η αναζήτηση φθηνών πτήσεων σίγουρα θα βοηθούσε τους τουρίστες να διατηρήσουν τον προϋπολογισμό τους. Πολλά ξενοδοχεία λειτουργούν στην παραλία, αλλά η διαμονή σε ένα τουριστικό κατάλυμα είναι μια καλή εναλλακτική στα νησιά αυτά.  Οι τιμές στα παραλιακά θέρετρα ποικίλλουν. Κοστίζει λιγότερο την άνοιξη ή το φθινόπωρο από ό,τι κατά τις περιόδους αιχμής τους μήνες του χειμώνα και του καλοκαιριού.

island

Isla Holbox, Μεξικό

Το Isla Holbox είναι ένας τέλειος προορισμός για να επισκεφθείς για πιο χαλαρές διακοπές. Το νησί είναι γνωστό ως νησί “χωρίς αυτοκίνητα” και οι μόνοι τρόποι μεταφοράς είναι τα αυτοκίνητα γκολφ και τα ποδήλατα. Το Isla Holbox έχει πολλά να προσφέρει σε σχέση με άλλα νησιά, είναι πλούσιο σε θαλάσσια βιοποικιλότητα και υδρόβια πλάσματα. Οι τουρίστες μπορούν να επισκεφθούν το καταφύγιο των μαγγροβίων και να παρακολουθήσουν τους φαλαινοκαρχαρίες.

island

Ίος, Ελλάδα

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα νησιά των Κυκλάδων, με τουρίστες που έρχονται από όλο τον κόσμο για εξερεύνηση αλλά και για την ξέφρενη διασκέδαση. Το νησί δεν φιλοξενεί μόνο όμορφες παραλιακές πόλεις και διασκεδαστική νυχτερινή ζωή, αλλά είναι τον τάφο του Ομήρου, που βρίσκεται στον Πλακωτό. Πολλές επιλογές διαμονής λειτουργούν στην πόλη και η τιμή ξεκινά από 15 ευρώ ανά διανυκτέρευση.Η πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού είναι ο Μυλοπότας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Χώρα.

ios

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα νέα μουσεία στον κόσμο για το 2023

Her News

Οι κορυφαίοι προορισμοί για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα πέρα ​​από τη Σαντορίνη

HerNews ka

Twilight: Η Airbnb νοικιάζει το σπίτι της Bella

Her News