HerNews.gr
Ελλάδα

Βροχερός ο καιρός το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Το Σάββατο θα επιμείνουν κάποιες τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλία, στην Εύβοια, στις Σποράδες, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, σε περιοχές της Στερεάς αλλά και στην Πελοπόννησο.

Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές αλλά θα εναλλάσσονται με ανοίγματα στον ουρανό.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 28-30 στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 24-28 στα βόρεια,  στου; 26-27 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 26-28 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν παντού βοριάδες έως  3-4 μποφόρ στα Επτάνησα και έως 6 μποφόρ του Αιγαίου.

Ο καιρός στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές ενώ στα δυτικά και βόρια τμήματα του νομού αναμένονται βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 20-27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές στα ορεινά ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 18-18 βαθμούς Κελσίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dentist pass για παιδιά από 6-12 ετών-Ποιές εξετάσεις καλύπτει, πώς χρησιμοποιείται

HerNews ka

Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα – Σαρώνουν την περιοχή

HerNews ka

Βράβευση Ανδρέα Αλικανιώτη- Γιώργος Βάλλης: «Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτό το παιδί»

HerNews ka