HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 έως 18 Σεπτεμβρίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 12 έως 18 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσάς με επιστροφές απ´ σχέσεις και συνεργασίες. Ξαφνικά όλοι θα σας θυμηθούν και θα σας αναζητήσουν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ως προς το τι θα κάνετε με αυτούς. Πάρτε το χρόνο σας και δείτε αν αξίζει το κόπο να τους επαναφέρετε στη ζωή σας ως και 2 Οκτώβρη. Μετά μπορείτε άνετα να αποφασίσετε. Πιθανόν, να πρέπει να λύσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή την εβδομάδα, τα ζώδια του Τάυρου θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας υγείας ή καθημερινότητας που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα. Τώρα, θα πρέπει να τα επανεξετάσετε και να δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Μην πάρετε αποφάσεις έως και 2 Οκτώβρη. Πάρτε το χρόνο σας και αποφασίζετε τότε. Συγχρόνως θα πρέπει να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή η εβδομάδα θα έχει επιστροφές ατόμων από το παρελθόν που είχατε ερωτικές επαφές μαζί τους. Σίγουρα κάτι θέλουν από εσάς… Επανεξετάστε τις προθέσεις τους και θυμηθείτε για ποιον λόγο τότε έφυγαν από τη ζωή σας. Σίγουρα θα σας αναστατώσουν και θα γυρίσει πίσω το μυαλό σας αλλά μην βιαστείτε να τους ξανά βάλετε στη ζωή σας τουλάχιστον ως τις 2 Οκτωβρίου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσάς αγαπημένοι Καρκίνοι,  θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα. Αυτό μπορεί να σας αγχώσει και να φέρει μνήμες που θα σας πικράνουν. Όμως, θα πρέπει να τα επανεξετάσετε και να πάρετε αποφάσεις μετά τις 2 Οκτωβρίου για να μην κάνετε λάθη. Συγχρόνως, θα σας δοθούν και ευκαιρίες να χαρείτε και να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Τα ζώδια του Λέοντα, θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέλφια σας και που και παλαιότερα τα είχατε αντιμετωπίσει. Αυτό θα σας φέρει μνήμες, αλλά εγώ αυτό που σας προτείνω είναι να μην πάρετε καμία απόφαση μέχρι και 2 Οκτωβρίου. Πάρτε το χρόνο σας και δείτε τι ακριβώς θέλουν από εσάς και μετά αποφασίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Επίσης, θα σας απασχολήσουν και θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσάς με θέματα οικονομικής ασφαλείας που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια και θέματα συναισθηματικής ασφαλείας μνήμες λοιπόν από το παρελθόν θα έρθουν και δεν θα είσαστε και πολύ  καλά όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα και περιμένετε έως και 2 Οκτωβρίου. 

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Ζυγού, θα έχει μνήμες από το παρελθόν σχετικά με τα επαγγελματικά σας και επιστροφές ατόμων από τον επαγγελματικό σας χώρο κάτι θέλουν, αλλά δεν ξέρετε ακριβώς τι. Πάρτε το χρόνο σας και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις έως και 2 Οκτωβρίου που θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα. Συγχρόνως, θα μπορέσετε να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με φίλους.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για τους Σκορπιούς, θα έχει επιστροφές ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον. Θα είναι αρκετοί αυτοί που θα σας θυμηθούν και θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Δεν αποκλείεται να ξανά βάλετε μπροστά ένα ονειρό σας και να προσπαθήσετε να το πραγματοποιήσετε. Πάρτε όμως λίγο χρόνο και μετά τις 2 Οκτωβρίου μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς τα ζώδια του Τοξότη,  αυτή την εβδομάδα  θα αρχίσετε να έχετε επιστροφές από άτομα που είχατε προσωπικές σχέσεις μαζί τους και από άτομα που είχατε συνεργασίες μπορεί να σας προσελκύσουν με φιλικές διαθέσεις. Όμως δεν θα ήθελα να βιαστείτε να τους ξανά βάλετε στη ζωή σας μέχρι και 2 Οκτωβρίου προσπαθήστε να δείτε τι ακριβώς θέλουν και αποφασίζετε αργότερα τι θα κάνετε με αυτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με θέματα επαγγελματικά και καθημερινότητας που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα. Επανεξετάστε τα. Θα ήθελα να πάρετε αποφάσεις μετά τις 2 Οκτωβρίου που θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Συγχρόνως, θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και μπορείτε πολύ άνετα να κινηθείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα θα δεχθείτε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν που είχατε σχέση μαζί τους. Δεν αποκλείεται αυτά τα άτομα να είναι και σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από εσάς συγχρόνως υπάρχει πιθανότητα να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε και ένα μεταπτυχιακό που είχατε αφήσει στη μέση πάρτε το χρόνο σας. Αποφασίζετε μετά τις 2 Οκτωβρίου για το τι θα κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με θέματα κληρονομικά που έχουν σχέση με την οικογενειά σας και σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα. Μνήμες θα έρθουν στην επιφάνεια. Εγώ αυτό που σας προτείνω είναι να τα επανεξετάσετε μέχρι και 2 Οκτωβρίου και μετά να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια επέκταση μπορείτε να το κάνετε.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άρης – Κρόνος σε σύγκρουση: Ποιά ζώδια πρόκειται να επηρεάσει;

Her News

Τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου

Her News

Ροζ Πανσέληνος: Πως θα σας επηρεάσει με βάση το ζώδιό σας

HerNews ka