HerNews.gr
Beauty

Η ωραιότερη συλλογή καλλυντικών για τη γυναίκα

Προσδιορισμός και αφετηρία. Επανεκκίνηση!
Η Ελλάδα. Τα παντοδύναμα βότανα. Οι καρποί της φύσης. Το φως του ήλιου…
Το αιώνιο που μένει πάντα νέο. Και το όμορφο που παίρνει μορφή. Οι αρχαίες συνταγές των καλλυντικών. Η ισορροπία σώματος και ψυχής. Οι αξίες που τις ξέρεις χωρίς να στις έχει πει κάποιος. Αυτές είναι οι ρίζες της
MY ROOTS!

 

Το πόσο σημαντικές είναι οι αξίες τους, η ιστορία τους, το πείσμα τους για δημιουργία, το πάθος και η πίστη τους, οι άνθρωποι.

Οι καλλυντικές σειρές της MY ROOTS, δημιουργήθηκαν με σκοπό να φροντίσουν τον άνθρωπο, την ομορφιά της ψυχής σεβόμενοι απόλυτα το περιβάλλον.
Μοναδικά μείγματα και μυρωδιές που μεταμορφώνουν τη διάθεση, ανακτούν χαμένες αναμνήσεις και σε ταξιδεύουν στην ελληνική φύση.


Δημιουργούνται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με πρώτες ύλες και συσκευασίες 100% ελληνικές.


Τα καλλυντικά ΜΥ ROOTS συνδυάζουν δραστικά συστατικά φυτικής & φυσικής προέλευσης, εκχυλίσματα από βότανα της ελληνικής χλωρίδας, βρώσιμα προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας και βιολογικά αιθέρια έλαια. Φασκόμηλο, θυμάρι, ελιά, γιαούρτι, μέλι θυμαρίσιο. Οι προηγμένες φόρμουλες των καλλυντικών προϊόντων περιέχουν ενεργά δραστικά, βιταμίνες, φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά συστατικά σε ποσοστό 86% έως 96% που κάνουν τα προϊόντα κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες

  • Tα καλλυντικά MY ROOTS βρήκαν γρήγορα τον χώρο τους σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών ενώ τους εμπιστεύονται μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα.

  • Πίσω από την παραγωγή καλλυντικών βρίσκεται μια Ελληνική, σύγχρονη, παραγωγική μονάδα στον κλάδο των καλλυντικών, O.t.c και φαρμάκων με στόχο τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με υψηλά standards, προχωρώντας συνεχώς σε νέα εγχειρήματα και ολοένα καινοτόμες ιδέες. Κύριο μέλημα η ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με πιστοποιημένες Α’ ύλες, φαρμακευτικές προδιαγραφές, κλινική αποτελεσματικότητα, φιλικά στην επιδερμίδα και το περιβάλλον. 

Η ΜΥ ROOTS χαρίζει σε δύο τυχερές αναγνώστριες του HerNews ένα υπέροχο kit καλλυντικών προιόντων. Μπείτε στο instagram και ακολουθήστε τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ!

 

 

Η δημιουργός Δέσποινα Σωπήλη

Το ταξίδι μου στο χώρο των καλλυντικών ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια. Ως στέλεχος πολυεθνικών κλήθηκα να δημιουργήσω από το μηδέν δεκάδες σειρές καλλυντικών τόσο για την ελληνική αγορά όσο και για το εξωτερικό. Αρώματα που δεν τελειώνουν ποτέ, καλλυντικές φόρμουλες που συνεχώς δημιουργούνται, χρώματα που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιο θα πρωτοδιαλέξεις, συσκευασίες που ομορφαίνουν τον χώρο. Αυτός είναι ο κόσμος μου. Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας ξέρω, ότι τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στις ρίζες μου. Πάθος για καινοτομία, σεβασμός και έμπνευση από την φύση, ανάγκη για μικρές δόσεις φροντίδας μέσα στην ημέρα. Και όταν κάτι δεν το βρίσκεις έτσι όπως ακριβώς εσύ το θες …απλά το δημιουργείς! Καλωσήρθατε στον υπέροχο κόσμο της MY ROOTS. The roots of beauty.

Δέσποινα Σωπήλη

Νεότερα Άρθρα

Μανικιούρ: Το μίνιμαλ μανικιούρ που θα ανανεώσει την εμφάνιση σου

HerNewskl

Τατιάνα Στεφανίδου: Υιοθέτησε το bronzer μακιγιάζ της Jennifer Lopez!

HerNewskl

Quiet luxury nails: To ιδανικό minimal μανικιούρ για μετά τις διακοπές

HerNewskl