HerNews.gr
Beauty

Η Emilia Clarke αποκαλύπτει το μυστικό για τέλεια φρύδια

Η ηθοποιός Emilia Clarke ακολουθεί την δική της άποψη για τα πράγματα, όσον αφορά, φυσικά, τα φρύδια της…Έχει αποκλείσει από την ζωή της μια συνήθεια που ο καθένας μας κάνει, σχεδόν, αυτόματα. Σύμφωνα, πάντως, με τα φρύδια της μπορεί και να έχει δίκιο.

Η Emilia Clarke είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς με τα πιο ιδανικά φρύδια! Η ίδια έχει αποκαλύψει στην αμερικάνικη Vogue πολλά μυστικά ομορφιάς και ιδιαίτερα συμβουλές για τέλεια φρύδια.

“Το μυστικό μου είναι ότι απλώς δεν τα αγγίζω! Εξασφαλίζω το γεγονός ότι δεν ενιαίο φρύδι με το να βγάζω τα φρύδια μου στη μέση αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ στη ζωή μου δεν τα έχω βγάλει με τσιμπιδάκι για να τους δώσω σχήμα και πραγματικά φοβάμαι τόσο πολύ που οι υπόλοιπες γυναίκες το κάνουν αυτό! Απλώς τα χτενίζω ανοδικά αν έχω κάνει μακιγιάζ. Η ιδέα δε, του να βάλω μολύβι στα φρύδια μου με κάνει να θέλω να κλάψω!”. 

Φυσικά, η Emilia Clarke έχει τα τέλεια φρύδια χωρίς να χρειαστεί να φτιάξει σχήμα στα δικά της, όμως για να τα συντηρεί κατά αυτό τον τρόπο, κάτι θα ξέρει καλύτερα. Όσο για εμάς, καλό θα είναι να βρούμε το καλύτερο σχήμα σε μια αισθητικό και στην συνέχεα α καλύπτουμε τα κενά με ένα μολύβι ή σκιά φρυδιών!

Νεότερα Άρθρα

Chrome Lips: Η τάση που χαρίζει ένα boost λάμψης στις βραδινές εμφανίσεις σας!

HerNewskl

Asley Park: To πιο luxurious χτένισμα στο Emily in Paris

HerNewskl

Ουλές και σημάδια ακμής: Πώς θα τα αντιμετωπίσετε και με ποιους τρόπους θα τα αποτρέψετε;

HerNewskl