HerNews.gr
Social News

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μαγική βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο

Η μαγευτική Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε το καλοκαιρινό της ταξίδι από το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά. Το μουσικό της ταξίδι ήταν ανεπανάληπτο και αναμένουμε για τις επόμενες εμφανίσεις της.

«Πρεμιέρα» για τις καλοκαιρινές της συναυλίες έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με πρώτο της σταθμό το Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά.

Μετά από αρκετούς μήνες η κορυφαία ερμηνεύτρια βρέθηκε στη σκηνή, πλημμυρίζοντας με νότες και μελωδίες μια υπέροχη βραδιά. Ο κόσμος ήταν συγκινημένος και συγκροτημένος τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις.

 

Η ίδια ήταν εμφανώς χαρούμενη που ερμήνευσε σε ένα γεμάτο από κόσμο θέατρο τις νέες επιτυχίες και τα αξέχαστα τραγούδια της. Η φωνή της αναλλοίωτη στον χρόνο και τα τραγούδια της συνεχίζουν τα ταξιδεύουν τις ψυχές όλων!

 

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι του καλοκαιριού όπου ξεκίνησε από το Βεάκειο θέατρου του Πειραιά θα έχει δίπλα της τον Γιώργο Κακοσαίο. Ο οποίος είναι γιος του Γιάννη Πλούταρχου. Ένα ανερχόμενο ταλέντο με μελωδική φωνή που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Καθώς ανέβηκε στη σκηνή στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, χάρισε όμορφες στιγμές στο κοινό και έγινε ένα μαζί του.

Νεότερα Άρθρα

Charlie Puth: Αρραβωνιάστηκε με την 24χρονη σύντροφό του Brooke Sansone

HerNews ka

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η τρυφερή φωτογραφία των τριών γενιών με τη μητέρα της και την κόρη της

HerNews ka

Selena Gomez: Η νέα selfie που τρέλανε τους followers της

Her News