HerNews.gr
Social News

Instagram: Swipe up για όλους;

Έρχονται Swipe up για όλους στο Instagram; 

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου social media και φυσικά το πιο δημοφιλές αυτή την στιγμή σε παγκόσμια κατάταξη. Εκτός από τις δημοσιεύσεις όμως που ανεβάζουμε τα τελευταία 3 χρόνια στο προσκήνιο βρίσκονται τα stories που χρησιμοποιούμε όλοι. 

Μέχρι σήμερα στα  Stories έδιναν την δυνατότητα να μπορεί κανείς να συμπεριλάβει κάποιο link μέσω swipe up, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τους χρήστες που έχουν πάνω από 10k followers.

Ωστόσο το Instagram φαίνεται πως θέλει να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε όλους. Swipe up για όλους λοιπόν.

Ο επικεφαλής προϊόντων της εταιρίας, Vishal Shah, αποκάλυψε στο TheVerge πως ξεκίνησε μία δοκιμή μικρής κλίμακας, επιτρέποντας στους χρήστες να συμπεριλάβουν links στα stories τους. Σκοπός είναι να καταλάβει το Instagram πώς θα εκμεταλλευτούν τα links οι χρήστες και θα παρακολουθεί το τύπο των links που αναρτώνται, όντας σε επιφυλακή για spam ή παραπληροφόρηση. Αυτό που περιμένουμε να δούμε τώρα είναι πως ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό!

Τα links θα περιοριστούν για την ώρα στα Stories, χωρίς να υπάρχουν σχέδια για επέκτασή τους στο feed ή σε άλλο μέρος της εφαρμογής. Για τη δοκιμή επιλέγονται άτομα που είναι δραστήρια στο Instagram και έχουν αλληλεπίδραση με κοινό, χωρίς όμως να χρειάζεται να έχουν πάνω από 10.000 ακολούθους.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ετεοκλής Παύλου: Το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Μελίτα – «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου»

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της

Her News

Super Κική: “Να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια”

HerNewskl