HerNews.gr
Ελλάδα

«Έφυγε» από την ζωή ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορονοϊό

«Έφυγε» από την ζωή ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορονοϊό

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ανεμβολίαστος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης, έχοντας δώσει μάχη με τον κοροναϊό, καθώς ήταν ανεμβολίαστος, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μπήκε χθες σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Ο εκλιπών είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα.

πηγή φωτογραφίας: © INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

Ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι μολύνθηκε από κοροναϊό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ γρήγορα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να διασωληνωθεί. Η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα που τον έκαναν διστακτικό όπως έλεγε να εμβολιαστεί.

Ο Γιώργος Τράγκας διέγραψε μακρά πορεία στη δημοσιογραφία. Υπήρξε ρεπόρτερ, τηλεπαρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης ΜΜΕ.

 

Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1949, στο Μεταξουργείο. Ο πατέρας του ήταν γιατρός γυναικολόγος. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό «Εικόνες» της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σύζυγός του η Μαρία Καρά, με την οποία παντρεύτηκε τρεις φορές. Με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα και με μια επανάληψη του μυστηρίου στο Λας Βέγκας.

Η ίδια νοσεί επίσης με κοροναϊό αλλά ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Έχει δύο παιδιά τον Φρέντυ και τον Γιάννη από προηγούμενους γάμους, και ένα εγγόνι.

 

πηγή

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Καλές καιρικές συνθήκες με αραιές νεφώσεις

HerNews ka

Ιατρείο διακοπής καπνίσματος με δωρεάν υπηρεσίες απο τον Δήμο Αθηναίων

Her News

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλόνισε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας – «Μου είπε κα… και τέλος»

Her News