HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτό είναι το πιο άνετο ύφασμα για τον καναπέ σας

Το ύφασμα που θα επιλέξετε πρέπει να αντέχει στην καθημερινή φθορά, να καθαρίζεται εύκολα και να είναι ανθεκτικό. Επιπλέον, το υλικό που έχετε επιλέξει πρέπει να είναι διαρκώς κομψό, να ταιριάζει στην ευρύτερη αισθητική του σπιτιού και να ξεπερνά τις τάσεις του σχεδιασμού.

Ίσως η κύρια προτεραιότητα, ωστόσο, είναι το ύφασμα που έχετε επιλέξει να παρέχει άνεση, προσκαλώντας σας να “βουλιάξετε” στον αγαπημένο σας καναπέ στο τέλος της ημέρας, καλωσορίζοντας την αίσθηση του υφάσματος στο δέρμα σας σαν μια μεγάλη αγκαλιά.

Ποιο είναι λοιπόν το πιο άνετο ύφασμα στο οποίο οι σχεδιαστές στρέφονται ξανά και ξανά για τους καλύτερους καναπέδες; Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι που αισθάνονται απαλοί στο δέρμα, αλλά οι σχεδιαστές συμφωνούν ότι αυτό το ύφασμα είναι μια αξιόπιστη επιλογή.Ένας βελούδινος καναπές απόδοσης σαλονιούΤο Performance velvet έχει αναδειχθεί ως το ομόφωνο αγαπημένο μεταξύ των σχεδιαστών για την απαράμιλλη άνεση και την πολυτελή του αίσθηση. Παρέχει αισθητική υψηλών προδιαγραφών (αν και στην πραγματικότητα μπορεί να βρεθεί για μια οικονομική τιμή) και δεν θυσιάζει την ανθεκτικότητα ή την ανθεκτικότητα. Είναι η απόλυτη απεικόνιση της λειτουργίας συνάντησης φόρμας.

Τι ακριβώς είναι το Performance velvet;

Eίναι ένα ύφασμα που έχει τροποποιηθεί ώστε να είναι πιο ανθεκτικό για χρήση στο σπίτι. Συνδυάζει συνθετικές και φυσικές ίνες για να δημιουργήσει υφάσματα που καθαρίζονται εύκολα, είναι ανθεκτικά στους λεκέδες και ανθεκτικά στη φθορά της καθημερινής ζωής.

Μπορεί να μην πιστεύετε ότι κάτι τόσο σκληρό είναι το πιο άνετο υλικό, αλλά το ύφασμα performance, και συγκεκριμένα το βελούδο performance, συνδυάζει επιδέξια τη φόρμα με τη λειτουργία για βελούδινα και εξαιρετικά άνετα έπιπλα.Καναπές σαλονιού από βελούδινο ύφασμα performanceΔεδομένου ότι το βελούδο είναι μια ύφανση, το βελούδινο ύφασμα performance έχει να κάνει με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο. Συχνά είναι 100 τοις εκατό πολυεστέρας, αλλά άλλοι μπορεί να επιλέξουν βαμβάκι ή μείγμα πολυ-βαμβακιού, ενώ το παραδοσιακό βελούδο είναι κατασκευασμένο από μετάξι.Ένας βελούδινος καναπές performance σε πράσινο χρώμαΤο βελούδο είναι ένα εκλεπτυσμένο και κομψό ύφασμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Από την άνοδο της δημοτικότητάς του στη δεκαετία του 1970 και την τρέχουσα τάση χρήσης, έχει εξελιχθεί περαιτέρω.

Τα performance velvet ήρθαν στη σκηνή και προσφέρουν την ίδια εμφάνιση και άνεση, αλλά με πραγματική εφαρμογή για αυτές τις κοινές ατυχίες. Ευτυχώς, κανένα από τα φιλόξενα χαρακτηριστικά του βελούδου δεν έχει χαθεί κατά την επιλογή του υφάσματος απόδοσης, γεγονός που το καθιστά μια προφανή επιλογή για την ταπετσαρία

Το καλό με το performance velvet είναι ότι είναι προσαρμόσιμο και διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις. Το Performance velvet φαίνεται υπέροχο σε έντονες αποχρώσεις όπως το βαθύ μπλε, το σκούρο κόκκινο και οι κυκλοθυμικές μοβ αποχρώσεις.

Πρέπει οι καρέκλες τραπεζαρίας να έχουν μπράτσα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει «Χριστούγεννα»

HerNews ka

3 κοινά λάθη που κάνετε όταν καθαρίζετε τα παράθυρα

Her News

Valentine’s Day: Ο έρωτας σου γίνεται τώρα καμβάς απο την VipArt!

Her News b