HerNews.gr
CELEBRITIES

Chris Noth: Τρίτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του!

Chris Noth-hernews

O Chris Norh είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από δύο γυναίκες.

Ο πρωταγωνιστής του “Sex and The City” κατηγορήθηκε για τις συγκεκριμένες επιθέσεις από γυναίκες που έδωσαν λεπτομέρειες στο “The Hollywood Reporter” με τα ψευδώνυμα Zoe και Lily. Οι δύο γυναίκες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Οι επιθέσεις αφορούσαν την χρονική περίοδο του 2004 και του 20215. 

Chris Noth-hernews

Μια τρίτη γυναίκα ισχυρίστηκε πως υπέστη επίθεση από τον Chris Noth

H υπόθεση του διάσημου ηθοποιού συνέχισε να προκαλεί έκπληξη στο Hollywood, αφού και μια τρίτη γυναίκα τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση.  Πιο συγκεκριμένα μια 30χρονη κοπέλα προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις με το ψευδώνυμο “Άβα” στο ειδησιογραφικό Daily Beast. Η ίδια εξομολογήθηκε πως ο ηθοποιος την είχε στριμώξει στο γραφείο ενός εστιατορίου το 2010 στην περιοχή του Μανχάταν. 

Η ίδια τον χαρακτήρισε “ατημέλητο και “σκληρό”. Η επίθεση έγινε στις 16 Δεκεμβρίου, όταν η κοπέλα εργαζόταν ως τραγουδίστρια στο Da Marino, ένα ιταλικό εστιατόριο στην 49η οδό κοντά στην Times Square. Ωστόσο, το όνειρο της είναι ακολουθήσει τον δρόμο προς τον χώρο της υποκριτικής. 

O Mr Big έκανε στο τραπέζι της κοπέλας και μίλησαν για τα επαγγελματικά βήματα που θέλει να ακολουθήσει. Στη συνέχεια,τραβούσε στην αγκαλιά του και τη χάιδευε, λέγοντας το πόσο λατρεύει τις Καναδέζες. Όταν έκλεισε το εστιατόριο, καθώς σχόλασε εκείνος έσβησε τα φώτα. 

Η εξομολόγηση της “Αβά” δε σταματάει εκεί, αφού προσέθεσε πως εκείνος άρχισε να τη φιλάει σπρώχνοντας την σε ένα γραφείο. Όταν ακούμπησε τα γεννητικά της όργανα και ένιωσε το ταμπόν, η ίδια δήλωσε πως “εκείνη τη στιγμή, ήμουν αισιόδοξη, νόμιζα ότι θα σταματούσε”.

Όμως εκείνος δε σταμάτησε εκεί, αφού τη ρώτησε αν ήταν στις τελευταίες μέρες της περιόδου της, ενώ συνέχισε να την χαϊδεύει. Τότε εκείνη τον έσπρωξε μακριά της με τα χέρια και τα πόδια της. Η κοπέλα εξομολογήθηκε πως: “τον έπεισα ότι θα τον συναντούσα κάπου αλλού”.

Chris Noth-hernews

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως του είπε πως θα συναντηθούν κάπου άλλου τις επόμενες μέρες και εκείνος θέλησε να μάθει τη διεύθυνση της για να έρθει να την πάρει από το σπίτι. Εκείνη δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα του.  

Τέλος, ένας εκπρόσωπος του Chris Noth χαρακτήρισε τα λεγόμενα της κοπέλας ως ” μια πλήρως ψεύτικη κατασκευή”. Στην “Τhe Washington Post” υποστήριξε πως:

“Όλα όσα περιγράφει η “Άβα” αποτελούν κακή μυθοπλασία. Ο Κρις δεν γνωρίζει καν  αυτή την κοπέλα”.

Νεότερα Άρθρα

Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τις κορούλες της

HerNewskl

Μπέσσυ Μάλφα: ” Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει”

HerNewskl

Mπουζούκια : Τα σχήματα που θα δούμε φέτος!

Her News b