HerNews.gr
Beauty CELEBRITIES

Δούκισσα Νομικού: Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να καλύψεις τους μαύρους κύκλους;

Δούκισσα Νομικού-hernews

Η Δούκισσα Νομικού δίνει τα τέλεια hacks για την skincare ρουτίνα σου και επαναφέρει τη χαμένη σου λάμψη.

Το απόλυτο beauty girl είναι η Δούκισσα Νομικού που βρίσκει συνέχεια τρόπους να διευκολύνει τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η αγαπημένη μας Δούκισσα βοηθάει να βελτιώσεις την όψη της επιδερμίδας σου. 

Οι ακόλουθοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε χάνουν τα live που κάνει για να μάθουν όσα μυστικά κρύβει για τον μοναδικό χώρο της ομορφιάς. 

Δούκισσα Νομικού-hernews

Η Δούκισσα Νομικού και το live με τον  Παντελή Τουτουντζή

Η ίδια ενημερώνει το κοινό της για τα νέα trends, ενώ παράλληλα δίνει τις συμβουλές της για ζητήματα που τους ταλαιπωρούν. Αυτήν την φορά, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει ένα live με τον γνωστό make up artist της,  Παντελή Τουτουντζή για την κάλυψη των μαύρων κύκλων. 

Ο make-up artist ζήτησε από εκείνη να δημιουργήσει ξανά μόνη της το look, που είχε υιοθετήσει στο Madwalk το 2021.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, ένας από τους βασικούς κανόνες του μακιγιάζ στην περιοχή τον ματιών είναι πως “απαγορεύεται” να χρησιμοποιείται πούδρα.

Αυτό συμβαίνει για να αποφευχθεί η δημιουργία γραμμών στη συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης, η πούδρα εισχωρεί στις λεπτές ρυτίδες, δημιουργώντας την αίσθηση ενός κουρασμένου βλέμματος. Ωστόσο, ο make-up artist κατέρριψε τον μύθο.  Ο Παντελής Τουτουντζής επέλεξε ένα θαυματουργό προϊόν, για να “καταπολεμήσει” τους μαύρους κύκλους. 

Δούκισσα Νομικού-hernews

Διάλεξε πούδρα που ταιριάζει και σε χρώμα και σε υφή με την επιδερμίδα σου! 

Mε αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις υπέροχα φιναρίσματα, δίνοντας την αίσθηση ενός άκρως φυσικού αποτελέσματος. Μια ανάλαφρη πούδρα με μεταξένια υφή, έχει την ικανότητα να φωτίσει το βλέμμα, όταν την απλώσεις με ένα σωστό πινέλο.

Κάνοντας τις σωστές κινήσεις και εφαρμόζοντας την κατάλληλη ποσότητα του εκάστοτε προϊόντος, οι μαύροι κύκλοι θα φαντάζουν πλέον παρελθόν. 

Άλλωστε, ποια γυναίκα δε θα ήθελε να φαίνεται συνέχεια ξεκούραση, παρόλο που δεν κοιμήθηκε καλά το προηγούμενο βράδυ;

Νεότερα Άρθρα

Dry Cleansing: Ποια είναι τα οφέλη του καθαρισμού χωρίς νερό;

HerNewskl

Ρετινόλη: Όσα πρέπει να ξέρεις για την καλύτερη αντιγηραντική ουσία

Her News

70s is back: Η απόλυτη τάση στα μαλλιά

Her News